MODNI DODACI

Heklane torbe i šeširi širokog oboda kao stilski simbol ljeta

Ovog vrućeg ljeta obožavamo sve što je heklano

Heklani badići za dugo izležavanje na nekoj dalekoj i mirnoj plaži, heklane torbe u kojima nosimo sve naše važne (i manje važne) potrepštine, heklani šeširi širokog oboda koji nas čuvaju od sunčevih zraka... Ovog ljeta naprosto obožavamo sve što je heklano jer nas podsjeća na romantiku nekih starih vremena kada se sve izrađivalo ručno i samim time imalo mnogo veću vrijednost od odjeće i modnih dodataka koje nosimo danas.

Heklani modni dodaci u različitim bojama, osim što estetski izgledaju divno, dopuštaju nam da dišemo tijekom dugih i vrućih ljetnih dana i svojevrstan su stilski simbol ljeta. Ako ste jedna od onih dama koje gube dah kada ugledaju šarmantni, upečatljivi šešir ili pak unikatnu torbicu, vjerujemo da će vam se svidjeti i trend heklanog asesoara, a jedan od novijih domaćih brendova modnih dodataka My Choice upravo je idealna postaja da realizirate svoje ljetne modne želje. Iza spomenutog brenda, glavom, bradom i fenomenalnim stilom odijevanja, stoji domaća manekenka, influencerica i jedna od najbolje odjevenih žena na domaćoj modnoj sceni Lidija Lešić stoga nimalo ne čudi što je kolekcija inspirirana rodnom joj Slavonijom, čim se pojavila, izazvala je salve oduševljenja, a poznavajući Lidiju niti kolekcije koje će uslijediti neće biti ništa manje zadivljujuće.

Svi modni dodaci s Lidijinim potpisom ručno su izrađeni u Slavoniji, a već na prvi pogled odišu posebnošću i kvalitetom. Lidija ovog vrućeg ljeta predlaže da svoje lepršave, svijetle i romantične odjevne kombinacije začinite upečatljivim šeširom širokog oboda i pripadajućom heklanom torbicom, a taj spoj najbolje izgleda uparite li iste boje, narančastu, crvenu ili klasičnu crnu. Prednost ovakvih modnih dodataka jest ta da uz njih niti jedna vaša kombinacija neće izgledati obično, već viđeno i previše "jednostavno", a super strana jest i ta što će vas šeširi štititi od sunca, a vaše torbe nositi sve ono što trebate. Stilski fantastično i istovremeno praktično, bolje ne može!

Objavljeno: 09.07.2018. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p