HRVATSKA MODA

Hippy Garden ima novu, upečatljivu kolekciju!

Hippy Garden posjeduje autentičnu svježinu, distinktivnu osobnost i neposrednost!

Uvijek je prisutan zavodljiv glamur bez prevelike teatralnosti, predimenzionirani rukavi i naglašene siluete -samo su djelić elemenata i ove nove Hippy Garden kolekcije za jesen/zimu 2022. Kreacije su u funkciji snažnog urbanog identiteta kojeg dizajnerica Đurđica Vorkapić svojstveno godinama ispisuje svojim stvaralačkim opusom.

Naglasak je na retro ženstvenost i standardnim jasno kombiniranim Hippy Garden krojevima, a odmjereni kolorit i profinjena elegancija upotpunjuju viziju nenametljive ali izuzetno samouvjerene žene. Fokus je na veličanstvenim haljinama i kaputima upotpunjenim funkcionalnim organza providnim komadima poznatim kao materijalima lakoće i nježnosti. Autorski umjetnički vizuali cvjetnog uzorka poštuju dosadašnji kod brenda i autonomnost dugogodišnje proizvodnje.

Krupni portreti i total figure u poprilično neobičnom okruženju divovskih guma zajedno tvore estetski skladnu vizualnu cjelinu ukomponiranu od strane fotografa Šime Eškinje.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5, sve novitete iz ponude brenda potražite i na FB i Instagram profilu: @hippygarden

Koncept, styling i dizajn : kreativna direktorica Hippy Gardena Đurđica Vorkapić
Foto: Šime Eškinja
MUA: Sanja Agić
Model: Hana Matija

Objavljeno: 27.10.2022. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p