HRVATSKA MODA

Hippy Garden revijom predstavio kolekciju 'Simply woman'

Elegancija, ženstvenost i mističnost kolekcije
Hippy Garden 
Sinoć je Francuski paviljon postao poprištem revije domaćeg modnog brenda Hippy Garden, a prostor je odisao čistoćom i prozračnošću. Uzvanike je dočekala okrugla pista, napravljena od trave sa stablom masline u sredini, gdje je dizajnerica Đurđica Vorkapić predstavila svoju novu kolekciju Simply woman.

Đurđica Vorkapić je u novoj kolekciji poštovala dosadašnje estetske kanone, kreacije dugih haljina u nježnim i smirenim tonovima izrađene su od materijala koji laskaju ženskoj silueti. Kolekciju odlikuje i raskošna čipka, jedinstveni print i svila tkana srebrnim nitima. Haljine sa strogo zatvorenim prednjim dijelom, ali otvorenih leđa, te haljine s prepoznatljivim dubokim V izrezom, činile su nježnu iluziju karakterističnu brendu Hippy Garden.
 
Hippy Garden
Reviju su došli pogledati uzvanici iz javnog života, poput gospodina Jakova Kitarovića, Sanje Doležal, Nikoline Pišek Ristović, Barbare Vicković, Dijane Pleštine, Ivane Husar Mlinac, Borisa Banovića, Petre Friganović, Ivane Paradžiković, Tončice Čeljuske, Tihane Harapin Zalepugin, Vanje Halilović, Ljiljane Vinković, Perice Martinović, Katarine Baban, Martine Medved, Dubravka Šimenca i mnogih drugih, a zadovoljstvo nije krila ni dizajnerica Đurđica Vorkapić koja je nakon revije izjavila: ''Sretna sam što snove pretvaram u stvarnost, a stvaralačku ljubav u djela''.
 
Hippy Garden
Kako bi večer pratila nit vodilju stvaranja kolekcije, a to je promišljanje o životnim vrijednostima, Đurđica Vorkapić je uz Sanju Doležal posjetiteljima prezentirala humanitarni projekt. Riječ je o patentu koji će olakšati uplatu sredstava humanitarnim akcijama na bankovnim automatima. Korisnik bankomata moći će karticom uplatiti određeni iznos odabranoj humanitarnoj udruzi ili akciji. Pazeći na sigurnost i transparentnost, Đurđica je osmislila način kojim bi integracija ovakvog sustava uvelike povećala šanse globalnog humanitarnog djelovanja.
  
Hippy Garden 
Hippy Garden 
Hippy Garden 
Hippy Garden 
Hippy Garden
Foto: Deyan Barić
Objavljeno: 14.05.2016. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p