HRVATSKA MODA

Hit naočale kroz koje će svijet izgledati ljepši

Hollywood glasses i Coded Edge udružili snage
Coded Edge 
Modni brend Coded Edge, iza kojeg stoje dizajner Silvio Ivkić i fotograf Jure Perišić, ovih su dana snimili vizuale za novu ljetnu kolekciju u kojoj po prvi put predstavljaju sunčane naočale koje su nastale u suradnji s brendom Hollywood glasses.

''Svako stablo rođeno na planetu Zemlji različito je i jedinstveno. Upravo ta jedinstvenost čini svaki drveni okvir naših ručno izrađenih naočala posebnim, a kako bismo vratili majci prirodi posuđeno, za svaki kupljeni primjerak naočala sadi se po jedno drvo. Kupcu koji to želi, dostavljaju se koordinate posađenog stabla. Za posuđenu jednu granu, prirodi se vraća cijelo stablo“, objašnjavaju Maja i Lana Humljak iz brenda Hollywood te dodaju: ''Naziv brenda sastoji se od riječi 'holy' koja na engleskom znači sveto, a 'wood' je drvo. Koncepcija branda je vratiti prirodi život kao zamjenu za proizvod (sunčane naočale) koji nam je ona dala i koji kao i sve ostalo ne bi mogao nastati bez nje. Nakon uspješnog plasiranja prve kolekcije, nova je kolekcija sunčanih naočala brenda Hollywood ekskluzivno izrađena u suradnji sa hrvatskim modnim dvojcem "CODED EDGE".
 
Coded Edge 
Coded Edge u dizajnu sunčanih naočala ostaje vjeran svojoj geometrijskoj i pomalo pomaknutoj estetici, pa tako dva modela limitiranih sunčanih naočala odlično pristaju uz kolekciju Helskór prikazanu na posljednjem BIPA FASHION.HR-U.

''Na ljetnim vizualima smo odlučili s limitiranom kolekcijom naočala kombinirati neke od najnosivijih komada iz aktualne kolekcije Helskor. Ulogu modela ove sezone smo prepustili nekim od najdražih nam ljudi na modnoj sceni koji su obilježili Coded Edge kao brend. Pa ćete na vizualima vidjeti poznatu mladu dizajnericu Mariju Kulušić koja je sa Silviom prije nekoliko godina osvojila LIFT by PERWOLL natječaj, manekenku Teu Kramer koja je zaslužna za dojmljivi trenutak prolaska kroz vodu na reviji Coded Edge prije godinu dana te drage nam Anju Polić, Lovru Peranića i Karla Fadića“; naglašavaju Silvio Ivkić i Jure Perišić.

Limitirana kolekcija sunčanih naočala već je dostupna u koncept storeovima u Zagrebu pa ih tako možete pronaći na sljedećim mjestima: Galerija Link (Radićeva 27), Croatian Design Super Store (Martićeva 4), Muzej suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17). Uskoro će biti dostupne i u koncept storeovima na Jadranu, a do tad ih možete naručiti i na Facebook stranicama ova dva brenda.

Coded Edge 
Coded Edge 
Coded Edge 
Coded Edge 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 10.07.2015. u 13:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p