HRVATSKA MODA

Hrvatska moda koju obožavaju žene diljem svijeta

Lana Biondić predstavila s-dress kolekciju na Fashion Weeku Zagreb

Najnovije izdanje Fashion Weeka Zagreb otvorila je premijerna modna revija Lane Biondić i njezinog branda s-dress. Podijeljena u tri segmenta, kolekcija koja je prošetala pistom pokazala je kako izgleda moda koju obožavaju žene diljem svijeta.

Prvo je pistom prošetao segment kolekcije zvan s-dress unutar kojeg je dizajnerica prikazala njezinu proljetnu viziju moderne žene kroz seriju haljina koje svojom jednostavnošću govore i više nego dovoljno. Bodycon siluete i color-block elementi stvaraju modne iluzije u kojima svaka žena izgleda, a i osjeća se dobro. Kao i uvijek - kolorit branda igra se najrazličitijim dijelovima spektra i samim time predstavlja haljine pristupačnima i prikladnima najrazličitijim tipovima žena.

Drugi dio revije bio je rezerviran za kolekciju kupaćih kostima i svojevrsne resort mini kolekcije pod nazivima s.beach i s.body. Jednostavne linije u kombinaciji s igrom transparentnosti tijelo pokazuju na zanimljiv način, a jedno od najvećih pluseva je multifunkcionalnost koju cijela kolekcija s-dress vječno promovira. Naglasak je definitivno na struku kojeg Biondić svojim komadima izdvaja kao najseksepilniji dio žene.

Reviju su zatvorila večernja izdanja mini kolekcije s.défilé u kojima je sposobnost manipuliranja minimalizmom i modernizmom doseglo svoj vrhunac. Lana Biondić ovim je dijelom ponovno dokazala da njezina odjeća ne narušava žensko tijelo već ga naglašava i prepušta mu glavnu ulogu. Nijanse dragulja i kvalitetna izrada laskaju minimalizmu i jednostavnosti koje Lana uspješno interpretira u modernističkim materijalima. Osim što je gotovo pola publike nosilo modele iz nove s-dress kolekcije, ova ćemo večernja izdanja iz radionice Lane Biondić zasigurno viđati na brojnim domaćim i internacionalnim događanjima.

Ovu hrvatsku dizajnersku priču mogli bismo uzeti kao svojevrstan domaći primjer uspješne britanske dizajnerice - jednostavnost, kvaliteta i velik uspjeh dopuštaju nam da našu Lanu Biondić lako možemo nazvati hrvatskom Victorijom Beckham.

 

Fashion.hr Style Community

photos: Mateja Vrčković

 

Objavljeno: 21.11.2013. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p