HRVATSKA MODA

Hrvatski dizajnerski potpis za najmlađe

Mini kolekcija Shirty Bag za "Bambi"

Najpoznatiji i jedan od najstarijih dječjih modnih brendova u našoj zemlji, "Bambi", sa velikim brojem vlastitih dućana od kojih su neki i izvan hrvatske, nametnuo se i kao jedan od najuspješnijih domaćih brendova. Vodstvo "Bambija" odlučilo je u ovom "recesijskom" razdoblju ne spavati na "lovorikama", već u skladu sa svjetskim trendovima otići jedan korak dalje.

Inspirirani spajanjem na prvi pogled nespojivih dizajnerskih imena sa svjetskim brendovima kao što su "H&M" ili "Gap", u "Bambiju" su odlučili ponuditi sličnu suradnju domaćem modnom brendu "Shirty Bag", iako mladom, ali sa povećim brojem vjernih fanova i prepoznatljivim dizajnom, iza kojeg stoje modni fotograf Belizar Valić i stilistica i dizajnerica torbi Iva Tuđa.

Iako najpoznatiji prema izuzetno kvalitetnim i anatomski oblikovanim dječjim cipelicama, "Bambi" u zadnje vrijeme uvodi i sve veći broj raznih odjevnih artikala za djecu u svoje dućane, a upravo ovim novijim segmentom odlučio je prezentirati se javnosti i kao"dizajnerski" dječji brend.

Mini kolekcija "Shirty Bag-a" za "Bambi" namijenjena je djevojčicama raznih uzrasta i bazira se na majicama dugih rukava u trendovskim bojama, a krojevi se kreću od tunika sa "puf" rukavima prema običnijim majicama, ali sve sa prepoznatljivim "Shirty Bag" detaljima kao što su atraktivni gumbi, satenske montirane mašne i romantična čipka. Printovi koje je "Shirty Bag" dizajnirao za "Bambi" stilski su kombinacija tema koje su prožimale njihovu ljetnu i aktualnu zimsku kolekciju, a radi se o "stripovskom" prikazu životinjskih motiva kao i o bajkovitim portretima dječjih likova.

Kao nezaobilazni motiv nametnuo se i par srebrnih "Bambi" cipelica. Printovi su kao i u slučaju vlastitih "Shirty Bag" kolekcija nastali iz originalnih fotografija Belizara Valića. Sve majice izrađene su od izuzetno kvalitetnog pamuka u kombinaciji sa elastinom, kako bi djeci bile što ugodnije za nošenje.

Kolekciju "Shirty Bag" za "Bambi" prati i atraktivna image kampanja sa dječjim topmodelom Larom Mihaljević iz agencije "Fashion Team" kao zaštitnim licem.

Objavljeno: 28.10.2010. u 17:29
Tagovi: bambi, majica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p