HRVATSKA MODA

Hrvatski fotograf potpisuje novu naslovnicu Voguea

Domaće modne snage za ukrajinsko izdanje
jakov baričić 
Domaće modne snage osvajaju svjetsku modnu scenu grabeći prema njoj velikim koracima. Naime, talentirani fotograf Jakov Baričić, koji potpisuje brojne uspješne kampanje domaćih dizajnera, snimio je netom izašlu naslovnicu ukrajinskog izdanja Voguea za mjesec svibanj.
 
S Jakovom Baričićem na spomenutoj je naslovnici prestižnog modnog časopisa surađivala i čitava plejada domaćih modnih talenata. Kao zvijezda naslovne strane Voguea, a ispred Baričićevog objektiva našla se lijepa manekenka Paula Marčina, uzdanica Colors model managementa, make-up potpisuje jedan od naših najprestižnijih artista Saša Joković, a za kosu je bio zadužen Ante Pažanin. Styling za Paulinu kombinaciju s naslovnice osmislila je Olga Yanul, inače urednica ukrajinskog izdanja omiljenog modnog časopisa.

„Osjećam se sretno što je moj prvi angažman na inozemnoj modnoj sceni odmah rezultirao naslovnicom. Također, trenutačno se pripremam za suradnju s još nekoliko vanjskih magazina koji su me već bookirali,“ otkrio nam je Jakov pomalo tajanstveno. 
 
T. L.

Objavljeno: 20.04.2015. u 13:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p