HRVATSKA MODA

IGOR GALAŠ PREDSTAVLJAO HRVATSKU MODU U BERLINU

Mlada uzdanica QUELLE FASHION.HR-a Igor Galaš, dobio najveći pljesak međunarodne publike!
Protekle je subote održan „The Fashion Academy Award", europsko natjecanje mladih modnih dizajnera u suradnji s društvom europskih kulturnih instituta .

Natjecanje se prvi put održalo ove godine, a od 700 prijavljenih radova iz cijele Europe, među 29 finalista našao se i hrvatski predstavnik Igor Galaš. Iako nije osvojio jednu od 3 nagrade Igor je ostavio snažan dojam na žiri, a dobio je i najveći pljesak međunarodne publike za svoju kolekciju.

" Izrazito sam zadovoljan svojim predstavljanjem, i mislim da sam dostojno prezentirao kako sebe, tako i Tekstilno-tehnološki fakultet, te cijelu zemlju. Iskustvo koje sam stekao razgovarajući sa poznatim europskim modnim novinarima, predstavnicima etabliranih modnih škola, te jakih brandova poput JOOP-a i drugih, za mene su neponovljivo iskustvo", izjavio je Igor Galaš.

Inače nagrade su osvojili Elsien Gringhuis iz Nizozemske za najbolju avangardnu kolekciju, Lisa Uhlenbrock iz Njemačke za najboljeg studenta a glavnu nagradu osvojila je Agne Kuzmickaite.

Više o svemu možete pogledati na službenoj web stranici www.createurope.com. A svi ljubitelji hrvatskog kralja pletenine, njegovu novu kolekciju moći će pogledati na sljedećem FASHION.HR-u u veljači.

Objavljeno: 21.10.2008. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p