HRVATSKA MODA

Igor Galaš za F•HR

ekskluzivno dizajnirao pletenu haljinu-tuniku
Nakon što je T-shirt Roberta Severa u manje od mjesec dana rasprodan (više od 2 000 primjeraka), ovaj mjesec svoj model u Quelle ponudi predstavlja Igor Galaš, jedan od najboljih predstavnika mlađe generacije dizajnera koji je već zauzeo svoje mjesto na domaćem modnom nebu.

Dizajner koji je svoj uspon počeo prije nekoliko godina na natjecanju "Modna Gušterica" kao najbolji mladi dizajner Hrvatske, svoj je renome potvrdio prošli mjesec pletenim modelima kojima je predstavljao Hrvatsku na izboru najboljih europskih dizajnera u Berlinu, gdje je postigao zavidan uspjeh ušavši u finale među više od 1000 top prijavljenih dizajnera iz cijele Europe. 

Pod etiketom F•HR, dizajnirao je ovu pletenu haljinu-tuniku nosivu u svim prilikama za predstojeće hladne zimske mjesece. Svoju sljedeću kolekciju predstavit će na nadolazećem FASHION.HR-u u veljači.

"Suradnja koja je počela kao eksperimentalna i pionirska, a u cilju istraživanja masovnog tržišta, pokazala je veliku želju istog da mu se ponudi kvalitetan i cjenovno prihvatljiv hrvatski modni brand.Upravo zbog toga, okupljamo najbolje hrvatske dizajnere pod robnom markom F•HR, a rezultati te suradnje vidjet će se već početkom veljače kad će na tržište biti lansirana prva F•HR kolekcija, dok će istovremeno Robert Sever dizajnirati i mini kolekciju od 8 modela koja će se prodavati putem Quelle kataloga", izjavio je Vinko Filipić, direktor FASHION.HR koncepta.

Objavljeno: 19.11.2008. u 21:44

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p