HRVATSKA MODA

Igor Vori novo rukometno lice adidasa

Igor Vori novo je rukometno lice adidasa te će sve utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva odigrati u najnovijoj verziji legendarnih tenisica Stabil S

Marka adidas već je dugi niz godina poznata po  specijaliziranoj opremi za rukomet, a jedan od njihovih najprepoznatljivijih proizvoda je i rukometna tenisica Stabil koja predstavlja ikonu i živuću legendu u svijetu sporta već punih 13 godina. Novi model Stabil S dio je kolekcije proljeće/ljeto 09. koju će na ovom Svjetskom rukometnom prvenstvu nositi Igor Vori, koji je ujedno postao i novo rukometno lice adidasa. Stabil S tenisica zahvaljujući korištenju najmodernije tehnologije „SureCut" omogućava igraču na terenu potpunu udobnost i kontrolu pokreta. Uz pomoć posebnih bočnih 3D stabilizatora, igrači tijekom igre imaju maksimalnu stabilnost na terenu.  

"Za vrhunske rezultate potrebna je oprema vrhunskih performansi, a adidas nas je u to uvjerio još 2003. godine, kada smo u Portugalu osvojili naslov Svjetskih rukometnih prvaka. Vjerujem da ćemo ovo partnerstvo dodatno učvrstiti odličnim rezultatima na predstojećem prvenstvu na domaćem terenu" - navodi Igor Vori

Gotovo da nema sportaša koji bar jednom nije bio u prilici koristiti adidasovu sportsku odjeću, obuću ili sportske rekvizite tijekom treninga ili natjecanja. Na međunarodnoj razini adidas je sponzor Međunarodne rukometne federacije, a na lokalnoj je sponzor Hrvatskog rukometnog saveza odnosno Službeni oprematelj hrvatske reprezentacije. Tako će i ove godine naši rukometaši igrati u adidas opremi, ali ovog puta  u novom dresu koji je promoviran krajem listopada 2008. godine. Suradnja adidasa i Hrvatskog rukometnog saveza započela je 2003. godine na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Portugalu, gdje je Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila naslov upravo u adidasovim dresovima. Prepoznatljive su se hrvatske kockice na dresu prvi puta našle 2005. godine, a ujedno su i  glavno obilježje novoga dresa. Novi dres je modernijeg i užeg kroja kako bi igračima pružio što veću udobnost i omogućio im da na predstojećim velikim natjecanjima ostvare vrhunske rezultate. 

Za sve ljubitelje ovog prvenstva i velikog sportskog događanja adidas je pripremio razna iznenađenja. Svi oni koji se odluče za kupnju adidas proizvoda u iznosu iznad 500,00 kuna, na prodajnom će mjestu dobiti strugalicu koja im omogućuje osvajanje karte za jednu od utakmica. U dvoranama u Splitu i Zagrebu svi će se posjetitelji na adidasovom promo štandu moći informirati o proizvodima te nagradnim igrama. U sklopu štanda nalazit će se gol s rupama gdje će svaki od posjetitelja imati mogućnost kroz igru Zabij 3, pucati na gol i tako osvojiti razne nagrade. Ali to nije sve. Za sve one kojima to neće biti dovoljno i htjeti će sami odabrati svoju adidas nagradu organizirana je  posebna SMS nagradna igra adidas igrač utakmice. Putem SMS-a moći će se slati i ime favorita utakmice, a nagrada je poklon bon pri kupnji u adidasovim trgovinama.

I kao što statistike govore, 59 % svih igrača koji igraju  u deset najboljih timova svijeta nose adidas tenisice, a 51 % igrača nose ih na europskim prvenstvima i pritom postižu vrhunske sportske rezultate. Stabil S tenisica koju će na ovom prvenstvu nositi Igor Vori, zasigurno je jedan od razloga koji će našu reprezentaciju približiti visokom rezultatu jer tamo gdje je adidas - Impossible is nothing!

Objavljeno: 16.01.2009. u 15:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p