HRVATSKA MODA

Moderni dandy muškarac Ivice Klarića

Muška kolekcija poznatog dizajnera
Ivica Klarić 
Pod posebnim pokroviteljstvom Samsunga, IK Studio jednog od najomiljenijih hrvatskih dizajnera Ivice Klarića, zaključio je u subotu 21. ožujka na nezaboravan način još jednu sezonu na pisti BIPA FASHION.HR-a.
 
Inspiriran bezvremenskom klasičnom britanskom estetikom i modernim dandy muškarcem, Klarić je zagrebačkoj publici predstavio još jednu kolekciju zaogrnutu neodoljivom dozom muške elegancije. U svojoj modnoj viziji zaobilazi crnu i bijelu boju te se okreće posebice plavoj u nekoliko različitih nijansi, a ona izrazito dobro izgleda u kombinacijama sa svim nijansama smeđe. Kombinirajući uzorke i boje, dizajner je predstavio niz klasičnih muških košulja, sakoa, hlača i prsluke, a kao dominantan komad ističu se muški kaputi i pelerine koji jednostavno odišu besprijekornom kvalitetom materijala i pedantnošću izrade po čemu je Klarić i poznat.
 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić
 
Grmljavina i kišne kapi kao dio scenografije natjerale su Klarićeve dandyje da u defileu otvore svoje kišobrane, nastale u suradnji s hrvatskim brendom Hrvatski kišobrani, čime nas je popularni dizajner počastio kreativnim i posebnim finalom te stavio točku na i još jednog fenomenalnog BIPA FASHION.HR-a.
 
Ivica Klarić
    
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 22.03.2015. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p