HRVATSKA MODA

Iluzije na tkanini Ane Jagić

Kolekcija mlade dizajnerice na pisti BIPA FASHION.HR-a

Ana Jagić 
Sinoć se na zagrebačkoj pisti BIPA FASHION.HR-a modnoj publici još jednom kolekcijom predstavila mlada dizajnerica Ana Jagić koja je svoj HEDRA Design nastavila dosljedno graditi. 

Ana je već dokazala kako svakom novom kolekcijom unese pokoju zanimljivu inovaciju, bilo u formi bilo poigravanjem kombinacijom materijala, bilo pak načinom obrade kojim pristupa tkanini i istražuje što se sve s njome može učiniti. Tako se i ovoga puta poigrala vizualnim stvarajući iluziju "prostora" na tkanini oslikavajući ga poput platna te stvarajući dojam krivina. Na ponekim se odjevnim komadima radilo o oslikavanju, dok je ponekad Jagić tehnički intervenirala stvarajući zanimljiv vizualni efekt. 
 
Ana Jagić Ana Jagić 
Što se kolorita tiče, dizajnerica je odlično kombinirala žutu i sivu boju, uz ponešto crne i bijele. Od odjevnih se komada kroz kolekciju provlače gotovo svi komadi, od haljina i sukanja preko kaputa i hlača, a Ana je novom kolekcijom na pisti BIPA FASHION.HR-a još jednom dokazala da zna stvoriti dosljednu i zrelu kolekciju koja je pritom nosiva u svakodnevnim prilikama, naravno, ako želite iskakati iz mase i biti posebni. 
 
Ana Jagić Ana Jagić 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video pruduction
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 30.10.2015. u 08:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p