HRVATSKA MODA

Ines Atelier zagrebačku publiku ostavio bez daha!

Cijenjena srpska dizajnerica predstavila kolekciju na platou Gradec

Ines Atelier

Čarobna pista BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona sinoć je ugostila jednu posebnu gošću. Dizajnerica Ines Janković, koja stoji iza brenda Ines Atelier, jedna je od najcjenjenijih srpskih dizanerica, a sinoć je elegancijom svoje modne vizije osvojila i srca zagrebačke modne publike.

U uvijek rado viđenoj maniri damskog šarma, Ines je prezentirala kolekciju za proljeće/ljeto 2017, inspiriranu skulpturama Constantina Brâncușija, točnije njegovom serijom “Bird in space”. Upravo je zato lajt motiv kolekcije bila ptica čija su se krila, oslikana na tkanini, provlačila kroz odjevne komade. Gledajući u cjelini, estetika Ines Ateliera može se definitivno opisati kao damska elegancija ali s dozom odvažnosti, kao stvorena za žene koje istovremeno žele izgledati ženstveno ali i drugačije, privlačiti dramatičnim krojevima, jarkim bojama i neobičnim kombinacijama.

Ines Atelier 

Ines Atelier 
Dizajnerica je kroz kolekciju, u čitavoj paleti različitih odjevnih elemenata, provukla nekoliko boja poput bijele, nježno roze, žute, ljubičaste i plave, a posebno su interesantno djelovali kožni komadi metalik odsjaja koji su se u kombinacijama izvrsno spajali s mekanim i lepršavim i laganim svilenim tkaninama bluza i kaftana. Nesputanost i jedinstvenost spojili su se s elegancijom i damskom vibrom u zanimljiv i inovativan amalgam kojim je Ines Janković unijela dašak uvijek potrebe svježine na zagrebačku modnu pistu. 
  Ines Atelier Ines Atelier Ines Atelier Ines Atelier
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production
 
 
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 28.06.2016. u 10:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p