HRVATSKA MODA

Inovativan dizajn Marine Obradović na pisti Perwoll FASHION.HR-a

Dizajnerica udružila snage sa Samsungom

Dizajnerica Marina Obradović na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u udružiti će snage sa Samsungom te svoju najnoviju pret-a-porter kolekciju modnoj publici predstaviti u ekskluzivnom samostalnom terminu.  

Dizajnerica koja je publici poznatija pod imenom Marina design već dugi niz godina svojim promišljenim dizajnom oduševljava modnu javnost, a modna kritika za nju ima samo riječi hvale. Ove sezone prikazati će ležernu proljetno-ljetnu kolekciju koja se konstrukcijski nadovezuje na prethodne koje je modna struka jednoglasno pohvalila. Osnova kolekcije jest suprotstavljanje krutih geometrijskih formi lepršavim, transparentnim materijalima čime se postiže spajanje dvaju oprečnih figura u jednu skladnu, egzistirajuću kompoziciju.

Kao u slučaju vrhunskog dizajna, inovativno promišljanje odlika je i moderne tehnologije što upravo prikazuje moćan, originalan pristup koji pruža Samsung GALAXY Note 3. Najnoviji pametni telefon omogućava korisnicima da ispunjavanje dnevnih zadataka pretvore u užitak te kroz kreativna rješenja izraze svoju strast prema poslu, igri i životnim iskustvima.

''Samsungova moderna tehnologija i moj dugogodišnji stil rada koji se zasniva na minimalističkom dizajnu rezultirali su iznimno lijepom suradnjom baziranoj na sličnom promišljanju estetike te inovativnom pristupu koji je oduvijek bio moja inspiracija i način pristupanja dizajnu. Stoga se radujem što će Samsung Galaxy Note 3 svoju modnu premijeru imati upravo u sklopu moje nadolazeće revije.'' - izjavila je Marina Obradović.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Marine Design u suradnji sa Samsungom na rasporedu je u četvrtak, 17. listopada, u 21 sat.

 

Photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 04.10.2013. u 18:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p