HRVATSKA MODA

Inspiracija šarmantnim Ruskinjama u kolekciji Martine Budek

Nova kolekcije hvaljene dizajnerice na pisti BIPA FASHION.HR-a

Martina Budek

Čast da svojom revijom zatvori četvrtu večer na pisti BIPA FASHION.HR-a pripala je Martini Budek koja je inspiraciju za svoju novu kolekciju Russian Devotion pronašla u stilu šarmantnih i uvijek sređenih Ruskinja.

U nekoliko sezona, koliko uživamo u njezinim modnim pričama, Martina Budek je svojom dosljednošću i predanošću uspjela izgraditi svoj prepoznatljiv dizajnerski potpis. Ženstven, chic i nježan no istovremeno vrlo samopouzdan, takav je ukratko dojam koji ostavlja na gledatelja Martinina idealna žena. Inspirirana istančanim stilom Ruskinja, i ovoga je puta njezina modna vizija bila besprijekorno razrađena i nosiva, a upravo je to poruka koju je dizajnerica željela poslati ženama koje grade svoj stil – lijepa je odjeća tu kako bi u njoj uživale svaki dan, a ne samo u posebnim prilikama. Jer svaki je dan dovoljno dobar povod da se osjećate fantastično!

Martina Budek
Martina Budek
Dizajnerica ovu hladnu sezonu vidi u odjevnim predmetima kao što su chic tunike, haljine različitih formi te prekrasni zimski kaputi crne boje, boje vina kao i u ružičastim tonovima, a pritom ih zavija u materijale poput pletiva, vune, brokata i svile. Martina svakako prati trendove no to ne čini slijepo već ih uvijek decentno ukomponira u svoj prepoznatljiv estetski rukopis. Diskretni volani, neporubljeni rubovi, trakice i mašne te broševi i kragne koje krase pojedine komade ukazuju na to da dizajnerica i više nego pedantno pazi na svaki detalj. Još jedna divna kolekcija iz radionice Martine Budek koja će zasigurno osvojiti sve stylish, ženstvene i romantične.

Martina Budek

Martina Budek

Martina Budek

Martina Budek

Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production

Sve komade iz kolekcije pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 14.10.2016. u 12:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p