HRVATSKA MODA

Iva Balaban - novo zaštitno lice Fashion Weeka Zagreb

Na pressici predstavljena kampanja i novi tim

Na jučer održanoj press konferenciji Fashion Weeka Zagreb, okupljenim novinarima je predstavljen novi tim ljudi na čelu s Sarah Josipović.

Ujedno je u javnost puštena i kompletna kampanja naziva "Gdje žuri Iva" s bivšom manekekom Ivom Balaban u glavnoj ulozi. Za realizaciju videa zaslužan je mladi tim - redatelj Tomislav Klarić, snimatelj Ivan Novosel te producent Hrvoje Horbec. 

Sarah Josipović je pored navedenog predstavila domaće i strane dizajnere koji će svoje kolekcije proljeće/ljeto 2011. prezentirati tokom tri revijalna dana FWZ-a. Od domaćih dizajnera, vidjet ćemo: Tonia Rica, Ivanu Popović, Zjenu Glamočanin, Nataliu Smogor, Lanu Jozić, Vedranu Šehagić, Ivu Karačić, Martu Buzolić, Artiđanu, Marinu Prevolšek i Maru Miloglav, te sudionike natječaja Pret-a-design.

Što se stranih dizajnera tiče, na rasporedu su: Ada Zanditon, Bryce Aime i Louis de Gama (London), Karim Bonnet (Pariz), Marie St. Pierre (Montreal) i Victor de Souza (New York).

            

Revijalni dio 15. Fashion Weeka Zagreb održat će se od 25. do 27. studenog u Hypo Centru Zagreb, dok je službeni početak najavljen za 25. studenog u 19 sati, kada će svoje mini kolekcije predstaviti mladi dizajneri u sklopu natječaja Pret-a-design.

Nakon revijalnog dijela FWZ-a i ove sezone će se održati Fashion buvljak, gdje će svi posjetitelji biti u mogućnosti kupiti prošlosezonsku brandiranu odjeću te „krpice" iz ormara poznatih po vrlo niskim cijenama, a sav prihod donirat će se udruzi „RTL pomaže djeci". 

Objavljeno: 16.11.2010. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p