HRVATSKA MODA

Ivana Barač predstavila novu kolekciju muških majica

Slike Duše prezentira vaterpolist Maro Joković

Netom prije predstavljanja svoje nove ženske kolekcije koje će se održati u četvrtak 14. ožujka na Perwoll FASHION.HR-u, dizajnerica Ivana Barač lansirala je liniju muških majica naziva Slike Duše.

Crpeći inspiraciju iz bezvremenske savršenosti Cvijeta života, dizajnerica ispituje odnos između duhovnog i materijalnog, same materije odjeće koja je opipljiva i samim time prepoznatljiva. Štoviše, ona složenim motivom svete geometrije oplemenjuje jednostavni odjevni predmet poput majice podsjećajući nas kako odjeća nije refleksija naše unutrašnjosti već samo njezin oklop.

                              

"Naš duh je naša sloboda, a ovaj je motiv izvan hermetičnih materijalnih kalupa koji nam zamagljuju percepciju i otupljuju osjetila. On je simbol koji nam otvara širinu istinskih doživljaja i punoću svijesti u kojima nismo glazbala, nego dirigenti!" - izjavila je dizajnerica Ivana Barač povodom lansiranja linije majica SLIKE DUŠE.

Zaštitno lice kampanje SLIKE DUŠE je zlatni olimpijski vaterpolist i igrač VK JUG CO Maro Joković kojem je ovo prvo modno iskustvo a o kolekciji je izjavio: "Kolekcija je zaista nadahnjujuća. Inspirativni motivi na majicama potiču nas na promošljanje i zaista sam oduševljen i počašćen da upravo ja predstavljam ovu kolekciju. Ovo mi je bilo prvo modno snimanje, a zahvaljujući savjetima fotografa Gorana Matijašeca i opuštenoj atmosferi uživao sam u potpunosti."

Linija majica, kratkih i dugih rukava, dolazi u četiri boje: crna, bijela, smeđa i siva. Majice sa printom Cvijeta života biti će u prodaji ekskluzivno od travnja.  

 

Objavljeno: 12.03.2013. u 14:40
Tagovi: Ivana Barač, majica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p