HRVATSKA MODA

'Ivica i Majica' osvojili poznate Hrvatice

Brend majica dobiva sve više poklonika

team Ivica i Majica

Predvečerje u parku Ribnjak i bajkovita kulisa koja je neodoljiva podsjećala na bajke braće Grimm bili su mjesto gdje je svoju promociju doživio novi modni brend Ivica i Majica.

 
Ideja koju su prije skoro 15 mjeseci počeli iznimno kreativni beogradski glumci Vladimir Niciforović i Boris Kargotić doživjela je i svoju hrvatsku premijeru za koju je najzaslužnija Lana Klingor Mihić, koja je prepoznala ne samo vrijednost brenda Ivica i Majica nego i neobične poruke koje će postati nezaobilazni modni detalji svih ljubiteljica jedinstvenog stila.
  Petra KurtelaPetra Kurtela 
 
Originalni crteži, poruke koje na pomalo sarkastičan način predstavljaju životnu svakodnevicu svake žene, ali i muškarca, već su danas postale modni hit, koji će bez sumnje rasti i svakom novom idejom privući nove vjerne obožavateljice. Uz prekrasnu vizualnu priču brenda mnoštvo je gostiju imalo priliku uživati i u glazbenom nastupu Ane Bebić, koja je postala svojevrsna ambasadorica Ivice i Majice i koja je svojim lijepim glasom dala ovom događaju posebnu dozu šarma.
  Marija BorićMarija Borić 
 
A da će Ivica i Majica vrlo brzo pronaći svoje obožavatelje, uvjerile su se i mnoge poznate osobe iz društvenog, glumačkog i javnog života Zagreba, koje su došle dati podršku ovoj lijepoj priči, ali i osobno se uvjeriti što je toliko privlačno u ovim unikatnim bijelim majicama. Svoje poruke na majicama pronašle su i Nina Badrić, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Marija Borić, Tamara Loos, Ana Radišić, Iva Balaban, Ana Miščević, Viktor Drago, Dorijan Klarić, Ante Cash, ali i mnogi drugi koji su uživali u opuštenoj večeri koja ih je nakratko vratila u djetinjstvo i vratila vjeru u to da postoje bajke.
 
Kristina KrepelaKristina Krepela
 
Ana Bebić i Lana Klingor MihićLana Klingor Mihić i Ana Bebić

Foto: PR
Objavljeno: 23.06.2016. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p