HRVATSKA MODA

Ivica Klarić za moderne dandyje

Ivica Klarić za moderne dandyje
Ivica Klarić 
Ivica Klarić svoju će novu kolekciju modnog branda IK studio predstaviti pod pokroviteljstvom Samsunga na nadolazećem BIPA FASHION.HR, u subotu, 21. ožujka. Ove je sezone dizajner, koji s pravom nosi titulu omiljenog među Hrvatima, usredotočen na kolekciju za jesen/zimu 2015./16. i dandy muškarca.
 
Što točno pod time misli, publika će imati priliku saznati iz prve ruke finalne večeri ovog modnog događaja a Klarić daje naslutiti kako je temelj kolekcije u engleskoj klasici i bezvremenosti. Poznat po tome što za izradu vrhunskih odijela koristi najbolje tkanine i pribor, zbog čega ga često nazivaju kraljem hrvatske mode, neprestano ulaže u nove tehnologije jer razvoj finoće tkanina mora pratiti i najsuvremenija tehnologija izrade. Zato ne čudi spoj mode i tehnologije kroz suradnju sa Samsungom.

Ivica Klarić
"Čini mi se da je taj spoj neizbježan. Tehnologija je u posljednje vrijeme intenzivno prisutna u modi, od toga da nam olakšava sam proces stvaranja i proizvodnje, a u konačnici, u mnogome je promijenila način komuniciranja s publikom. Nekad se ono što se događalo na modnoj pisti, moglo vidjeti samo u modnim časopisima a danas je skoro pa u realnom vremenu prisutno na društvenim mrežama. Zato mi je drago što je došlo do ove suradnje sa Samsungom jer nam upravo i njihovi novi odlično dizajnirani modeli mobilnih telefona omogućavaju izravnu komunikaciju s publikom"
, izjavio je Klarić.

Ivica Klarić
U publici će zasigurno i ovog puta biti brojni obožavatelji Ivice Klarića koji neće propustiti ovaj vrhunski modni doživljaj i jedinu reviju namijenjenu
isključivo muškarcima na ovosezonskom BIPA FASHION.HR-u. Ivica Klarić zatvorit će višednevni modni događaj koji će na Zagrebačkom velesajmu trajati od 17. do 21. ožujka.

Ivica Klarić
Objavljeno: 13.03.2015. u 10:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p