HRVATSKA MODA

Ivica Skoko je povodom 25 godina rada u samom srcu Pule održao reviju za pamćenje!

Večer je započela gastronomskim spektaklom pod zvijezdama, a sama revija održana je u čarobnom okruženju tunela Zerostrasse!

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih lokacija na Jadranu, pulskom Kaštelu u sklopu gastronomsko modnog događanja „Pula van okvira“.

Događanje je započelo gastronomskim spektaklom predvođenim poznatim chefovima, Draganom Jovanoviće, Richardom Gruicom, slastičarkom Antonijom Nikolić te obiteljskim stolom prepunim autohtonih istarskih recepata kreiranih od mlade food blogerice Ivane Grbavac. Uzvanici projekta mogli su uživati u nevjerojatnim spojevima azijskih i latino američkih fuzija te raznim varijacijama autohtonih istarskih recepata. Dok je samo gastronomsko događanje održano u srcu pulske utvrde Kaštel, revija se odvijala u romantičnom i pomalo mističnom ambijentu tunela Zerostrasse.

Uzbudljivo modno putovanje povezalo je elemente različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog, ali i ženstvenosti koja se proteže kroz sve njegove kolekcije. Ovaj je put Skoko pokazao dvadeset modela, a iako je njegov stil od samog početka prepoznatljiv po romantičnim čipkanim haljinama, ovog puta stavljen je naglasak na samu konstrukciju kojom nova kolekcija postaje sve razigranijom, a do samog kraja i nepredvidivom.

Tako smo na sinoćnjoj reviji osim klasičnog potpisa ovog modnog maga, mogli vidjeti i brojne haljine slip kroja koje odišu ženstvenošću i seksepilom kojima je naglasak stavljen na siluetu. Imali smo priliku vidjeti brojne svečane i damske lookove, a boje u najnovijoj izvedbi kreću se od bijelih preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju nježno roza, bijela i plava. Make up potpisuje Profokus tim, a za frizure je zaslužan Ivan Pervan za salon PrimeVision!

Foto: PR
Objavljeno: 30.08.2022. u 14:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p