HRVATSKA MODA

Ivica Skoko oduševio Beograd

Hrvatski dizajner na Fashion Weeku u Beogradu
Ivica Skoko 
 
Poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko nedavno se vratio s gostovanja na regionalnom Fashion Weeku u Beogradu, gdje je u organizaciji agencije Fabrika i ambasada pojedinih zemalja, predstavljao Hrvatsku.

Kolekcija, koju je Ivica predstavio na nedavno održanom BIPA FASHION.HR-u, oduševila je beogradsku publiku, a dizajner se u Zagreb vratio pun dojmova.

„U Beogradu sam se s Ivana Bilandžija Billy i Ankica Dobrić genijalno proveo. Ambasadori su bili ljubazni i izvrsno su nas ugostili. Svoju kolekciju sam predstavio na pisti zajedno s dizajnerom Igorom Todorovićem, koji je predstavljao Srbiju, i s dizajnericm Marinom Banović iz Crne Gore. Nakon samog predstavlja bio sam prezadovoljan i ispunjen jer je kolekcija oduševila gledatelje. Kad su mi gosti prišli i rekli da su uistinu uživali u reviji te da se vidi da dolazim sa Zapada, bio sam ponosan“, ističe Ivica.
 
Ivica Skoko
 
Nakon gostovanja dizajner ističe da nije mogao ne primijetiti koliko organizacija modnih evenata u Beogradu zaostaje na spram onima u Hrvatskoj te smatra da svojim susjedima možemo poslužiti kao dobar primjerak kako se takvi događaju trebaju organizirati.

„Moram naglasiti kako sam, nažalost, ostao razočaran što se tiče same organizacije, prostora u kojem se event održavao, ali i backstagea. Nakon što svoju kolekciju predstavite na vrhunski odrađenom i produkcijski besprijekornom eventu, kao što je BIPA FASHION.HR, onda ne možete, a da ne uočite velike razlike. U globalu gledano hrvatski dizajn je deset stepenica iznad srpskog i smatram da od nas svakako mogu učiti“, naglasio je Ivica.
 
Ivica Skoko
 
No, u nastavku dizajner naglašava da su domaćini bili izvrsni i što se tiče druženja nije mogao poželjeti bolju zabavu. Na reviji je vladala izvrsna atmosfera, a sama kolekcija je oduševila sve pristune.

„Stvar koju sam uočio su predivne manekenke. Sve djevojke su vitke, prelijepe i uistinu sam uživao raditi s njima. Prema kolekciji su se odnosili sa strahopoštovanjem“, komentirao je Ivica.
 
Ivica Skoko 
Ivica se nakon Beograda odmah prihvatio novih poslovnih izazova
 
Kolekcija, za koju dizajner smatra da je jedna od njegovih najboljih u dosadašnjem radu, nije se svidjela samo beogradskoj publici, nego i onoj zagrebačkoj, a već pojedini komadi su se našli u ormarima poznatih Hrvatica.

„Odmah pri povratku iz Beograda nastavio sam s radom i imam nove projekte, no koje iznenađenje sam pripremio za proljeće, odat ću za koji dan“
, kroz smiješak objašnjava Ivica.

Mija Dropuljić
Foto: PR

Objavljeno: 10.04.2015. u 15:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p