HRVATSKA MODA

Ivica Skoko sprema iznenađenje u novoj kolekciji

Što poznati dizajner priprema za BIPA FASHION.HR?
Ivica Skoko 
 Svi ljubitelji Ivice Skoke nestrpljivo iščekuju njegovu reviju u subotu 21. ožujka na BIPA FASHION.HR-u jer je poznati dizajner najavio pravo iznenađenje.

„U novoj kolekciji čipku sam stavio sa strane, a predstavljam pastelne boje, poput puderastih i koraljnih nijansi i cvjetni uzorak i perlice. Riječ je o čudnjikavim spojevima koji izvrsno zajedno funkcioniraju“, najavljuje Ivica.
 
Iskra Jirsak i Ivica Skoko
 
Nova kolekcija je inspirirana zlatnim dobom Hollywooda i glumačkim divama tog prošlog vremena. Za dizajnera je to najfascinantnije razdoblje, a smatra da ono obilježava modu i dan danas. Kroz 30 modela Ivica najavljuje novitete koji će iznenaditi sve poznavatelje njegovog dosadašnjeg rada. Glumica Iskra Jirsak novo je zaštitno lice poznatog dizajnera.
 
Iskra Jirsak i Ivica Skoko
Iskra za mene ima izgled, lice i pojavu koji podsjećaju upravo na to doba Hollywooda. Ona inače ne nosi haljine, no nakon naše suradnje za dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta na kojoj je zablistala u mojoj haljini i izazvala pozornost medija, odmah sam je vidio u svojim novim kreacijama“, objasnio je Ivica.
 
Ivana Bilandžija Billy i Iskra Jirsak
No, to nisu svi noviteti koje najavljuje dizajner. S kolekcijom, koju ćemo vidjeti na pisti BIPA FASHION.HR-a, Ivica će predstavljati Hrvatsku na regionalnom Fashion Weeku u Beogradu 01. travnja. U organizaciji modne agencije Fabrika i ambasada pojedinih država, Ivica nastupa na pisti s dizajnerom Igorom Todorovićem, koji predstavlja Srbiju, i s dizajnericom Marinom Banović, koja predstavlja Crnu Goru.
 
Iskra Jirsak i Ivica Skoko
 
„Velika mi je čast što sam upravo ja odabran od strane hrvatske ambasade da predstavljam svoju zemlju na regionalnom fashion weeku u Beogradu. Smatram da je upravo Hrvatska broj jedan u regiji što se tiče mode i samih dizajnera. U Srbiju idem sa svojom najjačom kolekcijom koja je napravljena od vrhunskih materijala. Društvo će mi u Beogradu činiti moja dugogodišnja make up artistica i stilistica Ivana Bilandžija Billy“, naglasio je Ivica.
 
Iskra Jirsak i Ivica Skoko
Upravo kolekciju s kojom će se Ivica predstaviti u Srbiji, premijerno možete vidjeti u subotu 21. ožujka na pisti BIPA FASHION.HR-a.

M.D.
Foto: PR

Objavljeno: 16.03.2015. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p