HRVATSKA MODA

Ivona Bevanda snimila lookbook za Pull&Bear

Proboj poznatog hrvatskog modela

Ivona Bevanda

Ivona Bevanda aka Yvonne, uzdanica Colors Model Managementa, ove je sezone bila odsutna s domaćih modnih pista kako bi se posvetila inozemnoj karijeri. Baš nas je zato posebno razveselilo kada smo otkrili kako je upravo Ivona jedno od lica koje se pojavljuje u lookbooku popularnog high street brenda Pull&Bear.

Prelijepa je Yvonne miljenica mnogih domaćih dizajnera, stilista i make-up artista. Snimila je lookbookove i kampanje za poznate domaće brendove poput Coded Edgea, KLISABa, Nenada Sovilja, Boudoira, BiteMyStylea, Charlie Designea i Ivane Omazić te je nosila revije gotovo svih domaćih dizajnera. Prirodni je tijek karijere ovako predivne djevojke s nevjerojatnom mogućnošću transformacije da se pokuša okušati i na polju svjetske mode. Snimiti lookbook za neki od brendova španjolskog giganta Inditex nipošto nije mala stvar, stoga vjerujemo kako je ovo samo početak zvjezdane karijere ovog modela kojeg čekaju još brojni modni izazovi. 

Ivona Bevanda

"Posao sam dobila preko agencije Elite u Španjolskoj u koju me smjestila moja matična agencija Colors Model Management iz Zadra. Išla sam na casting u Pull and Bear i tamo sam se jako svidjela klijentima tako da su me odmah bukirali za posao" ispričala nam je Ivona te dodala: "Snimanje je trajalo dva dana i vladala je odlična atmosfera i već mi govore see you soon, tako da mislim da sam odradila svoj dio posla kako treba. Jako sam sretna što mi se pružila ova prilika, trud se isplatio i konačno mi se ostvarila želja da radim u inozemstvu! Neopisivo sam zahvalna svojoj agentici Anni Gojanović koja toliko vjeruje i ulaže u mene, a uz to sve je i velika podrška. Još bih samo htjela pozraviti mamu, tatu i sve u studiju i režiji", zaključila je zadovoljno naša perspektivna mlada manekenka.

Ivona Bevanda

Ivona Bevanda

Ivona Bevanda

T.L.
Foto: Pull&Bear

Objavljeno: 11.11.2016. u 14:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p