HRVATSKA MODA

Iza kulisa snimanja BiteMyStyle kampanje s Ellom Dvornik

Zoran Aragović snima kampanju za cruise kolekciju

Poznati dizajner Zoran Aragović snimio je u klubu Aquarius na Zrću modnu kampanju za svoju novu cruise kolekciju BiteMyStyle, čije je zaštitno lice mlada hrvatska blogerica s londonskom adresom, Ella Dvornik.

Aragovićevi novi komadi idealni su za noćni izlazak, ali i after partyje, odnosno za urbanu atmosferu koju godinama njeguje Aquarius. Osim kampanje s Ellom Dvornik, casual nosive komade i kupaće kostime brenda BitMyStyle, isprobale su i Aquariusove hostese.
 
 
U prepoznatljivom razigranom stilu, s prugicama u svim varijacijama, dizajner otkriva kako će ljetni modni hit biti upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Kako najbolje kombinirati njegove zanimljive ‘mornarske’ komade pokazala je ambasadorica brenda, Ella Dvornik, s kojom je Aragović i ranije uspješno surađivao.

"Prva revija koju je Ella nosila bila je upravo moja, i otada nas veže prijateljstvo. Volim s njom raditi, ona je mlada, urbana cura i uklapa se u sve što ja radim", rekao je Aragović uoči snimanja kampanje, kojoj je kulisa bila noćni klub Aquarius na Zrću.

 
  
 
Foto: Karmen Poznić
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
Make up: Ivana Bilandžija Billy
Lokacija: Aquarius club @ Zrće beach
Objavljeno: 12.07.2016. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p