HRVATSKA MODA

Iznova briljantna Ana Maria Ricov

Nova kolekcija na pisti BIPA FASHION.HR-a

Ana Maria Ricov 
Na pisti BIPA FASHION.HR-a sinoć je iznova zablistala naša dizajnerica Ana Maria Ricov koja je, osim ženskom modom, zagrebačku publiku osvojila i predivnim opravicama za naše najbolje prijatelje - pse. 
 
Ana Maria Ricov je završnu večer modnog događanja začinila nesvakidašnjom revijom - predstavivši svoju viziju matching outfita - za žene i njihove četveronožne ljubimce, koji su izgledali neodoljivo u kreacijama maštovite i uvijek inovativne dizajnerice. Ricov se i ove sezone, u svom standardnom i prepoznatljivom tonu, poigrala odjevnim komadima stvarajući nešto posve originalno. Kao lajt motiv kolekcije provlačili su se odjevni komadi koji podsjećaju na kombinaciju kaputa i haljine, začinjeni zanimljivim detaljima poput slojeva transparentnih materijala koji su lepršali u hodu modela.
 
Ana Maria Ricov 
Ana Maria Ricov 
Ana Maria Ricov 
Spajajući materijale različitih boja i tekstura, Ana Maria se ponovno poigrala spajajući nespojivo i kreirajući ono što vole djevojke i žene koje se ne boje eksperimentirati s modom. Ricov je ponovno posebnu pažnju posvetila detaljima, no najveća čar kolekcije krije se u nosivosti komada koji mogu savršeno funkcionirati kako u dnevnim pa tako i večernjim varijantama. Odlično!
 
Ana Maria Ricov
  Ana Maria Ricov Ana Maria Ricov
 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 01.11.2015. u 09:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p