HRVATSKA MODA

Izvrsna nova Yuniku Bizzare kolekcija

... koju prate odlične fotografije 

Nakon što je proslavila 10 godina svoga rada, poznata i nagrađivana modna dizajnerica Lidija Pihler Yuniku objavila je editorijal svoje nove kolekcije BIZZARE. Kolekcija je predstavljena 14. studenog 2015. u atraktivnom i funkcionalnom prostoru Arheološkog muzeja u Osijeku u sklopu osječkog Fashion Incubatora.

Lidija Pihler davne 2005. godine, također u sklopu Fashion Incubatora, predstavila je svoju prvu samostalnu reviju. Nakon 10 dugih godina, ova uspješna modna dizajnerica, poslovna žena, majka i supruga, još uvijek drži visoko korak na hrvatskoj modnoj sceni.
 

Igrajući se hladnim tonovima, voluminoznim tilom i neizostvanim kožnim aplikacijama, dizajnerica je i ovom kolekcijom naglasila siluetu ženskog tijela na jedan potpuno drugačiji način. Aplikacije ptica prikazuju slobodu izražavanja koju dizajnerica pruža svojim klijenticama kako bi svaka za sebe izabrala nešto u svom stilu.
 

Lidija se oduvijek igra nježnošću i skrivenim seksipilom što je naglasila i ovom kolekcijom gdje dugim prozirnim haljinama otkriva skriveno, ali na jedan vrlo mističan način. Dug niz godina izražava svoju buntovnost igrajući se bojama i zatvarajući ih tamnim tonovima koristeći eko kožu kako bi stvorila ovojnicu nečeg bajkovitog i mračnog.

Svojih 10 godina ova "vječno mlada legica" definitivno je proslavila na način kako bi zadovoljila svaku potrebu fashion posvuduša i svaki komad je vrijedan pogledati i zvati ga must have komadom ove sezone.

 
Nadam se da će te uživati u editorijalu YUNIKU BIZZARE kolekcije koji je ovjekovječen perfektnim objektivom Irine i Matej Weddings gdje možete doživjeti kolekciju pogledom na cijeli grad Osijek, koji je ujedno i Lidijin rodni grad.
 
 
 
 
Objavljeno: 01.12.2015. u 13:28
Tagovi: Yuniku, kampanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p