HRVATSKA MODA

Jednostavne ženstvene haljine koje ćete sigurno poželjet imati!

Modeli koji plijene pozornost jasnim linijama i ženstvenim krojevima!

Izabela Kečan modni je brend iza kojeg stoji modna dizajnerica i teoretičarka mode Izabela Kečan, a koja broji sedam godina rada i mnogo prodanih kolekcija. Svoj rad Izabela je imala priliku pokazati na brojnim Tjednima mode, dok je na Serbia Fashion Week-u odnijela titulu najboljeg mladog dizajnera.

Izabela Kečan stvara odjeću koja pristaje svakoj ženi i u kojoj se žena osjeća posebno, a nova kolekcija pod nazivom „Love lines“ je druga od tri kolekcije koje će izaći ove godine. Ova kolekcija krije niz romantičnih odjevnih predmeta namijenjenih ženama koje vole nesputanost, slobodu i koje se ne boje pokazati svoju senzualnost. Nastavno tome, kolekcija se sastoji od 14 različitih komada pa se tako osim haljina mogu pronaći i kombinezoni, suknje i bluze koje koketiraju s materijalima kao što su žersej, keper i likra.

 Izabela nam je otkrila kako je ova modna priča namijenjena svakoj ženi koja se želi odjenuti unikatnim dizajnom koji njeguje eleganciju. Osim toga, kolekcija odiše minimalističkom notom i nudi zanimljivi kolorit kako bi sve žene mogle odabrati željeni predmetu omiljenoj boji, a posebna pozornost posvećena je detaljima.

Tako određeni predmeti umjesto naramenica imaju bisere koji daju dozu glamura, dok druge krasi dugačak rasporak ili duboki vratni izrez koji dodatno naglašavaju ženstvenost. Nit vodilja i ove kolekcije je casual elegancija koja oslobađa ženu i daje joj mogućnost biranja svrhe odjevnog predmeta. Osim toga, kolekcija je ekološki prihvatljiva jer predmeti pružaju više načina odijevanja te ne dolazi do gomilanja odjeće.

U nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela iz aktualne kolekcije, a cijelu ponudu možete pronaći na sljedećem linku!

Foto: Zvonimir Ferina, Instagram
Make up: Ivana Lončar
Model: Antonia Tea Beroš / IM Studio Model Agency
Stilist: Laura Bošnjak
Objavljeno: 24.07.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p