HRVATSKA MODA

Jelena Veljača i Nataša Janjić u editorijalu brenda A'marie

Novi vizuali za ljetnu kolekciju Anamarije Brkić

Amarie

Dizajnerica Anamarija Brkić uvodi nas u ljeto 2016. svojim novim ljetnim kreacijama. Neutralne boje, oversize i voluminoznost dobivaju ulogu u prozračnim, lepršavim modelima.

 
Krojevi na jedno rame, volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su A'marie haljine, tunike, suknje i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane. Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju mala stakalca, kamenčići, kristalne suzice, vezice te raznobojne ljuskice koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu.
 
  
Dugi ljetni dani i svečane prigode na A'marie način nesputani su i ugodni. Dizajnerica i ovaj put prednost daje najkvalitetnijim materijalima - pamuku, lanu, svili, mikromodalu i tencelu. Raskošne svilene haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri.
 Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u A'marie ljetnom editorijalu 'Intuitivno ljeto' koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest. Fotografije i ovaj put potpisuje Maja Kljaić, za make-up je zaslužna Simona Antonović, a za kosu Ivica Palinić (Dermacare).
 
 

Foto: Maja Kljaić

Objavljeno: 07.06.2016. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p