HRVATSKA MODA

Jesu li ovo najposebniji kupaći kostimi za ljeto pred nama?

Brend My Choice ima novu ljetnu kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka

Inspirirani toplim mediteranskim suncem, prekrasnim hrvatskim otocima i jadranskim morem, s ponosom je predstavljena Verano de Oro, treća ljetna kolekcija kupaćih kostima i modnih dodataka, pažljivo osmišljena da krasi bezvremenskom elegancijom i stilom.

Strast My Choice brenda leži u stvaranju jedinstvenih komada koji utjelovljuju duh ljeta, a predanost ručnoj izradi svakog artikla u Hrvatskoj osigurava neusporedivu kvalitetu i pažnju na detalje. Svaki je odjevni predmet pomno kreiran, a za izradu su potrebni dani predanog rada. U novoj kolekciji možete pronaći tri nova modela kupaćih kostima, svaki poseban na svoj način. Azul model krasi visok struk i retro prizvuk. Flor je za one koji preferiraju jednostavnije krojeve, dok je Amor prekrasan jednodijelni model golih leđa i bogate mustre.

Arena i Mar su top i hlače koji se mogu nositi skupa ili odvojeno, za oboje garantiramo da će biti statement komadi u vašem ljetnom ormaru. Još jedan kompletić se našao u novoj kolekciji, Paloma i Sol, idealani za tople ljetne dane u omiljenom beach baru. I top i hlačice se mogu odvojeno naručiti. Zvijezda ove sezone je Marea kombinezon. Ova kreacija po narudžbi obećava da će ostaviti trajan dojam, a kroji se isključivo po vašim mjerama. Zanimljiv podatak je taj da je u njega utrošeno čak 3000 metara konca.Tu je i novi model naušnica, Ola, a možete ga pronaći i u dvije veličine. Novost je heklani choker, Luz, koji će podignuti baš svaku ljetnu kombinaciju. U kolekciji je svoje mjesto pronašao i novi model torbe, Brisa, pažljivo dizajnirana da bude savršen pratilac za vaše avanture na plaži. Osim klasičnog načina nošenja preko ramena, Brisa je kreirana da je možete nositi i kao ruksak.Vjerujemo u proizvodnju samo onoga što je neophodno, osiguravajući da svaki komad koji stvorimo ima najveću vrijednost. Odabirom ručne izrade naših odjevnih predmeta u malim količinama, ne samo da smanjujemo otpad, već dajemo prioritet dugovječnosti i izdržljivosti naših proizvoda. Izrađene od prirodnih pamučnih materijala, naše kreacije savršene su za vruće ljetne vrućine, nudeći udobnost i prozračnost bez kompromisa u stilu.Kako biste istražili kolekciju Verano de Oro, posjetite webshop ili pišite putem Instagram profila gdje su vam dostupni za sva pitanja. Svaki predmet izrađuje se po narudžbi, što vam omogućuje slobodu odabira željene boje, osiguravajući da vaš komplet odražava vaš osobni stil i nadopunjuje vaš jedinstveni štih.


Foto: Senja Vild
Objavljeno: 06.06.2023. u 16:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p