HRVATSKA MODA

Još mjesec dana za prijavu na natječaj Portanova Fashion Incubator

Najbolji mladi modni dizajner osvojit će nagradu pod pokroviteljstvom Perwolla
 
Portanova Fashion Incubator u suradnji s BIPA FASHION.HR-om je raspisao natječaj za novu, 16. sezonu. Preostalo je još mjesec dana za prijavu na ovo najutjecajnije regionalno natjecanje mladih i neafirmiranih modnih dizajnera.
 
Natječaj PFI-a otvoren je do 17. lipnja, a prijaviti se može putem on-line obrasca na adresi www.fashion-incubator.hr gdje se nalaze i detaljnije informacije o projektu Portanova Fashion Incubator kao i o nagradi koju dodjeljuje Perwoll.
  
Prijaviti se mogu modni dizajneri između 19 i 35 godina bez obzira na formalno obrazovanje. Kolekcije ne smiju biti ranije javno prikazivane i trebaju sadržavati najmanje 10, a najviše 12 modela. Žiri u sastavu Teo Perić, Selma Terlević, Petar Trbović, Lidija Pihler Yuniku i Mija Dropuljić kroz dva selekcijska kruga odabrat će pet najboljih mladih kreativaca koji će se predstaviti u finalu Portanova Fashion Incubatora u trgovačkom centru Portanova u Osijeku, gdje pobjednika očekuje pozivnica za Bipa Fashion.hr i titula “Najbolji mladi dizajner by Perwoll”, što mu uz pozivnicu na tjedan mode donosi i 10.000,00 kuna.
  
Nova suradnja projekata Portanova Fashion Incubator i Bipa Fashion.hr uz podršku branda Perwoll osigurat će dodatni vjetar u leđa mladim modnim dizajnerima i zajednički formirati regionalno najsnažniju platformu za etabliranje domaćih modnih brendova.
 
Foto: PR
Objavljeno: 17.05.2016. u 09:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p