HRVATSKA MODA

Lansirana modna linija  FASHION.HR by eNVy room

Tko se sve pojavio na našem druženju?

Kreativni tim Fashion.hr-a odlučio je napraviti iskorak u poslovanju i nakon 8 godina djelovanja tržištu ponuditi vlastitu modnu liniju čiji dizajn potpisuje dobro poznati dvojac eNVy Room, a mini kolekcija bit će dostupna na svim prodajnim mjestima Bipe.

Poznat kao platforma koja objedinjuje najutjecajnije tjedne mode, sajam mode i modni portal, Fashion.hr se odlučio vjernoj publici predstaviti i karikom koja nedostaje već dugi niz godina, a to je autorski dizajn po popularnim cijenama. ‘Uvijek smo se trudili raditi nešto novo i biti prvi i najbolji u tome. Osjetili smo da potražnja za odjećom domaćih dizajnera raste, ali trebalo je pronaći model po kojem ćemo najpoznatije hrvatske dizajnere učiniti dostupnim široj publici i u smislu cijene i distribucije. Pokretanjem modne linije FASHION.HR i otvaranjem Bipe kao prodajnog lanca mislim da smo u tome i uspjeli’, kazao je Vinko Filipić, direktor fashion.hr-a.

Modna linija FASHION.HR  kroz sezonske suradnje omogućit će najpoznatijim hrvatskim  dizajnerima lakši pristup krajnjim kupcima koji će od 10. srpnja u svim trgovinama Bipe u Hrvatskoj moći pronaći svoju novu omiljenu modnu marku. Izrazito popularne cijene od 29 do 99 kuna razveselit će sve kupce, koji  na policama mogu pronaći cijelu ljetnu liniju koju čine: haljina, majica, naočale, torba i ručnik za plažu te neizostavni modni dodaci s potpisom eNVy room.

  


Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama. Čast da dizajniraju prvu mini kolekciju za FASHION.HR pripala je eNVy Roomu.
'Jako smo sretni što se FASHION.HR  odlučio na pokretanje modne linije, a naravno da smo ponosni što smo upravo mi odabrani za dizajniranje prve kolekcije. Ovi komadi su dizajnirani za sve žene koje žele uživati u ljetu bez obzira na dob i prigodu, kako i sam naziv kolekcije kaže Let's be awkward together', izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy room-a. 

Tko se sve pojavio na našem druženju koje je održano povodom lansiranja FASHION.HR modne linije, saznajte u nastavku!

Nikica Ivančević, Vjeko Franetović, Marijeta Duvnjak, Vinko Filipić

Ana Bacinger, Sementha Rajhard

Branko Basletić, Robert Sever

Ivan Friščić

Korana Gvozdić

Nevena Rendeli

Tihana Harapin Zalepugin
                                                           

Objavljeno: 10.07.2014. u 08:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p