HRVATSKA MODA

Judita Franković Brdar o omiljenom komadu iz svog ormara: 'Najljepša je priča o mojoj vjenčanici...'

Poznata glumica nam je ispričala anegdotu o svojoj najvažnijoj haljini

Zagrebačka glumica Judita Franković Brdar prepoznatljiva je po vrlo odvažnom i autentičnom stilu odijevanja. Juditin smisao za estetiku i ljubav prema modi dolaze do izražaja u baš svakom njezinom stylingu, a svojim izdanjima redovito privlači pozornost gdje god da se pojavi. Uspješna glumica ne bježi od žarkih boja, neočekivanih krojeva i statement komada, a njezini su lookovi nerijetko protkani retro i vintage prizvukom.

Poznato je kako je Judita rado kupuje u second hand shopovima te da joj "pre-loved" komadi nisu strani i upravo smo je zato jedva dočekali ugostiti u našoj rubrici u kojoj razgovaramo o održivoj modi. "Koji ključni komad iz svog ormara baš nikada ne bi bacila?", pitanje je koje postavljamo svim našim poznatim gostima, a Judita nam je priznala kako joj je na njega poprilično teško odgovoriti.

"Priznajem, ima u mome ormaru prekrasnih komada odasvuda, s putovanja, sa sajmova iz vintage shopova, komada od moje bake i moje mame… Kod nas je moda uvijek služila kreativnom izražavanju, a komadi su sa svakom sezonom dobivali novi život. Izabrati jedan komad uistinu je teško, ima komada u mome ormaru iza kojih stoje lijepe priče", priča nam glumica. Ipak, otkriva nam kako jedna od najljepših priča o njezinoj vjenčanici.

"Naime, suprug Marko i ja imali smo zaista malenu svadbu i originalno sam namjeravala obući jednostavnu haljinu koju sam netom prije kupila na putovanju na Tajlandu. Međutim, kada su za vjenčanje saznali moji divni prijatelji Nikica i Vjeko, koji stoje iza brenda Envy Room, rekli su mi da to ne dolazi u obzir i da će mi napraviti vjenčanicu. Ostalo je povijest, to je zaista jedna od najljepših stvari koje imam u ormaru", zaključila je.

Objavljeno: 29.09.2023. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p