HRVATSKA MODA

Judita Franković u ulozi u kakvoj je još niste vidjeli

Nešto potpuno drugačije!

Glamurozno perje, fantastična energija i milijun šljokica samo su neke od riječi kojima se može opisati predivna avantura koja je bila snimanje naslovnice i editorijala jubilarnog 200. izdanja časopisa Elle s Juditom Franković u glavnoj ulozi.

Slavljenički broj, koji su u cijelosti pripremile žene, dodatno je uljepšala i obogatila predivna glumica Judita Franković Brdar, koja je svojim glumačkim talentom i neopisivim šarmom ispred fotografskog objektiva Mare Milin postala lipanjsko lice s naslovnice Ellea te glavna zvijezda editorijala inspiriranim burleskom.

Nevjerojatna energija vodila nas je kroz prekrasne stylinge, koje je za Juditu s velikom dozom mašte osmislila Barbara Repe. "Biti na setu nevjerojatan je adrenalin. Lakše je, naravno, kada svi slično dišu, a na ovom se setu dogodila nevjerojatna energija.", rekla je glumica prisjećajući se atmosfere iz palače Dverce. 

Početna ideja za snimanje editorijala inspiriranog burleskom bila je upravo Juditina: "Žene su puno utjecale na mene tijekom karijere, a jedna od njih je i svakako Vlatka Vorkapić. S njom sam napravila predstavu "Titon" u kojoj postoji scena burleske pa mi se činilo kao super ideja za fotke."


Foto: Mare Milin
Objavljeno: 22.05.2019. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p