HRVATSKA MODA

Juraj Zigman predstavio presjek kolekcija

20 sezona u jednom showu talentiranog dizajnera

Zigman 
Uvertira u ovosezonski Cro a Porter započela je revijom Juraja Zigmana u prostoru zagrebačke Haube (Lauba). Poznati je dizajner revijom napravio presjek svojih 20 kolekcija te time obilježio sve faze u svom modnom stvaralaštvu. 

Rijetko kada imamo priliku svjedočiti presjeku višegodišnjeg rada nekog dizajnera, a uvid u 20 kolekcija Juraja Zigmana potvrdio je kako se njegova dizajnerska evolucija vrtjela oko određenog estetskog kostura koji je dizajner od početka imao u glavi. Uvijek instantno prepoznatljiv pokazao je kako se njegovi prvi radovi mogu sasvim lako kombinirati s posljednjima, a to i dalje ostaje njegov stilski potpis koji se teško može zamijeniti za tuđi. Zigman je, naime, debitirao na Cro A Porteru 2007. godine, a već je prvom kolekcijom zaradio titulu enfant terrible-a domaće modne scene.
 
„Pripremajući ovu reviju više sam se naradio nego stvarajući novu kolekciju. Uživao sam pregledavajući stare kolekcije i kombinirajući moje prve modele sa zadnjima. Oduševljen sam reakcijom posjetitelja i tek sam sad postao svjestan kako sam sve ove godine ostao svoj i nisam bio rob trendova. Drago mi da se svi moji modeli međusobno nadopunjuju, te time stvaraju jednu potpuno novu modnu priču, ali uvijek s mojim potpisom, izjavio je Juraj Zigman.
  Zigman Zigman Zigman Zigman Zigman Zigman Zigman Zigman Zigman 
Zigman 
Zigman 
Zigman
 
Zigman 
T.L.
Foto: Goran Matijašec
Objavljeno: 14.10.2015. u 15:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p