HRVATSKA MODA

Kabanica stvorena za festivale

"3 in a bundle" by Yelena H.
Yelena H. 
3 in a bundle multifunkcionalan je džepni paketić u kojem je složena kratka jakna s mobilnom kapuljačom. Radi se o proizvodu kojeg je dizajnirala mlada modna dizajnerica Jelena Holec, a koja aktivno djeluje na domaćoj i inozemnoj sceni pod brandom Yelena H.
 
Praktična i sklopiva kratka jakna zahvaljujući impregniranom sloju služi kao i kabanica. Uz jednostavnu i laganu upotrebu jaknu-kabanicu čine originalnom specifični tekstilni uzorci, koji su aplicirani na tekstilnu površinu digitalnim postojanim tiskom. Za izradu tekstilnog uzoraka dizajnerica se inspirirala resursima koji se nalaza kako u tijelu tako i oko tijela. Sami uzorci nastaju seciranjem, zrcaljenjem i multiplikacijom elemenata, te njihovim preslagivanjem. Kao rezultat dizajnerskog procesa početni se element dovodi do neprepoznatljivosti i potpuno se apstrahira, stvarajući šarene floralne i futurističke uzorke koji generiraju iz prirode, arhitekture ili mišićne konstrukcije ljudskog srca.

Yelena H.
 
3 in a bundle prototip proizvoda prvi put je predstavljen na prestižnoj izložbi Young Balkan Designers 2015. čiji su selektori bili renomirani internacionalni produkt dizajneri među kojima je i poznat dizajner interijera Konstantin Grčić. Produkt je realiziran kao dio aktivnosti projekta Croatian Design Superstorea, u kojem lansiramo rad mladih dizajnera olakšavajući put od ideje do tržišta.
 
3 in a bundle by Yelena H. je must-have proizvod za novu festivalsku sezonu, a ekskluzivno je dostupan u Croatian Design Superstoreu.
 
Yelena H.
 
Yelena H 
Yelena H 
Yelena H 
Foto: Sanjin Kaštelan
Objavljeno: 11.06.2015. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p