HRVATSKA MODA

Kakav Barba!

Nova streetwear kolekcija domaćeg brenda
Barba  
BARBA streetwear kolekcija majica JARDIN novo su zasađeni klijanci u rasadniku Barba ideja. Brand je u zadnjih godinu dana pustio pozamašnu bradu i već se debelo ukorijenio u domaćem modnom herbariju.

Inspirirani gradskim zelenim oazama i vrtovima, BARBA kolekcija majica JARDIN donosi dašak šumske svježine obavijene bršljanom, prozračnost i ležernost ugode bivanja ispod palminog drveta, te snagu tropske zelene monstere.

U prodaji su modeli majica napravljenih od finog stopostotnog pamuka, ravnih i užih krojeva i bijele boje, od čega su na dva modela s kratkim rukavima prikazi Barbe i ilustracije Hedera helix (bršljan) ili Phoenix canariensis (kanarska datulja), te jedan unisex model majice bez rukava s ilustracijom bradatog muškarca i biljke Monstera deliciosa (monstera).
 
Barba
Fotografije za novu kolekciju majica je snimio Zvonimir Ferina, a model Marko Drčić je na skrivenim i manje skrivenim gradskim lokacijama pokazao raskoš iz Barbinog đardina. “Željeli smo povezati vriježe muške brade i botanički je odrediti, odnosno unijeti kolorit u viseće bradate vrtove. Otprilike kao kad lončanicu postavite na okno prozora i uživate u svom kutku zelenila – pomalo za sebe, a pomalo zbog pogleda s ulice.“ – rekao je Dalibor Jakus, osnivač branda BARBA.
 
Barba
Kolekcija BARBA majica Jardin je limitirana, a možete je nabaviti narudžbom na službenoj Facebook stranici branda ili na sljedećim lokacijama: Le prase (Radićeva 5) u Zagrebu ili Butiga Concept Store (Kraljskog dalmatina 1) u Zadru.
 
Barba 
Barba 
Barba 
Barba 
Model: Marko Drčić
Fotografije: Zvonimir Ferina
Art direktor: Dalibor Jakus
Objavljeno: 24.07.2015. u 08:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p