HRVATSKA MODA

Kako Anđela Ramljak nosi hit komade &storea?

Mlada glumica u komadima iz zagrebačke cool trgovine

anđela ramljak &store 
ROBA i bon ton nedavno su ujedinili svoje snage i nastavili zajedno graditi svoju priču koja spaja modu i glazbu. Spoj koji su vrlo brzo prepoznali mnogi željni novog iskustva u kupovini i pomno odabranih komada odjeće, a jedna od njih je i glumica Anđela Ramljak koja rado svraća u &store. 

Na pitanje zašto voli &store odgovorila je: ''Dva su razloga zašto rado posjećujem &store. Prvi je taj što kad uđem u dućan atmosfera je super opuštena i uključuje pomno odabranu glazbu, a drugi je naravno odjeća. Nepretenciozni komadi zanimljivi su u svojoj jednostavnosti, redukciji viškova i kvaliteti materijala. Nakon poplave jeftine umjetne kože i poliestera ovo je oaza. Svila i koža. Odmah sam si odabrala bijelu haljinu za zlatnim lancima na ramenima.''
 
anđela ramljak &store 
Mlada je glumica otkrila kako je svoj stil mijenjala kroz godine, od šokantnih kombinacija u pubertetu kojima je često zbunjivala malograđanstvo do profinjene estetike koju fura u svojem ležernom stilu.

''Mogu nositi haljinu koju sam našla na otpadu ili duplu svilu - jedino mi je važno da je ugodno, a to često podrazumijeva situaciju da mogu sjesti na mjesta koja možda i nisu predviđena za sjedenje. Must have komad kojeg priželjkujem iz dućana je nova siva svilena košulja s okruglom kragnom.''
 
anđela ramljak &store 
Anđela Ramljak je samo jedna od djevojaka koja je ondje pronašla ono što joj je nedostajalo u ormaru, te redovito svraća na druženje uz dobru glazbu kad god ulovi slobodno vrijeme. Koji odjevni komadi su je inspirirali za ljetne kombinacije pogledajte u galeriji, a do sljedeće gošće pratite &store na Instagram profilu i otkrijte što sve možete pronaći iz selekcije otkačenih brendova kao što su ROBA, Paul&Joe Sister, BLK DNM, Phillip Bree, Zoe Karssen i National Standard.

Od četvrtka vas u &storeu očekuju sniženja od 20-50% na aktualnu ljetnu kolekciju iz ponude naših brendova, a za tu prigodu organizirat će se after work party uz dobru glazbu i osvježavajući tajni napitak.
 
anđela ramljak &store 
anđela ramljak &store 
anđela ramljak &store 
Foto: PR
Objavljeno: 05.07.2016. u 15:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p