HRVATSKA MODA

Kako izgleda nova A'MARIE kolekcija?

Proljeće nikada nije izgledalo ženstvenije

Etablirana domaća dizajnerica Ana Marija Brkić, koja nas svojim minimalističkim vizijama izuzetno glamurozne estetike uveseljava svake sezone, svojim je vjernim klijenticama, kao i predstavnicima medija odlučila prirediti pravi domjenak u svojem prodajnom prostoru. Mnoštvo odličnih odjevnih kombinacija, u kojima se ističu tamne i transparentne te resama ukrašene toalete, kao i komadi ubačeni u kolorističke igre koji su ove sezone apsolutni hit, dobar su početak proljeća koje nikako da stigne.

I dalje vjerna svojemu modnom izričaju, stvorila je snažnu, pročišćenu i ženstvenu kolekciju za modernu ženu kojoj je chic način života. Ovoga puta istraživala je nove tehnike izražavanja: od slojevitih kombinacija prozirnih tkanina, preko superženstvenih krojeva i volumena; od ekološke kože alcantra koja daje novu definiciju chica, do dugih gustih resa kojima se koristi poput bilo koje druge tkanine. Alcantara se u ovoj kolekciji ističe različitim teksturama - zmijskom, mrežastom i rupičastom - kojom se postiže izrazita lepršavost i prozračnost modela. 

 

Uz proljetnu kolekciju, imali smo prilike vidjeti i novu kolekciju naočala nastalih u suradnji s Ghetaldusom. Priupitali smo dizajnericu zašto se odlučila na ovakav način prezentacije kolekcije isključivo posvećen najužim potrošačima: " Naprosto obožavam ova druženja u kojima nema nikakve pretencioznosti koja se obično veže za revije. Puno sam puta čula kako moje klijentice nisu imale priliku doći na samu reviju pa mi se ovakav način učinio mnogo simpatičnijim I efikasnijim. Svi imaju prilike pogledati što se nudi te možemo posve opušteno porazgovarati - u tome je čar jednostavnosti..."

U našoj galeriji možete pogledati cjelokupan lookbook kolekcije za proljeće/ljeto 2011.!

Marko Banjavčić

 

Photo: Mladen Šarić

Make-up: Simona Antonović

Kosa: Milena Maršić za Glamour

Model: Nevena Dujmović (Colors)

 

 

Objavljeno: 22.03.2011. u 09:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p