HRVATSKA MODA

Kako se mijenjao stil Ane Karadžole?

Stilska evolucija: Psycho Couture
Ana Karadžole 
Kada bismo krenuli nabrajati najpopularnije modne blogove u domaćoj blogosferi, dobro poznata adresa pod nazivom Psycho Couture našla bi se zasigurno na samom vrhu naše liste. Od samih početaka, prije pet godina, njegova nam je vlasnica Ana Karadžole privlačila pažnju svojim stilskim izričajem, sanjivim fotkama, modnim eksperimentima i čestim promjenama frizure. Ana se trenutačno utaborila u minimalizmu te koloritu koji uključuje ne-boje i poneki izlet u pastelne nijanse koje joj divno pristaju. No, kao i svi ostali, i ova popularna modna blogerica tražila je stil u kojem će se osjećati najbolje. Kada smo je kontaktirali s molbom da se prisjeti svoje modne prošlosti, naišli smo na oduševljenje, iako priznaje da je griješila. To volimo!
 
"Stil mi se uvelike promijenio u zadnjih 5 godina koliko vodim blog. Zapravo sam otvaranjem tog bloga i očekivala velike promjene i evoluciju stila i drago mi je da sada mogu prolistati unazad i vidjeti koliko sam napredovala," započinje priču o svojoj stilskoj evoluciji Ana Karadžole.
 
Ana Karadžole2011. godina
 
"Uh, bilo je tu svega i svačega u 2011. Znala sam nabacivati na sebe i ono što valja i što ne valja, no opet, neke stvari bih čak i ponovo obukla, možda ne u istim kombinacijama, ali u nekim drugima da! Neke ne bih nikako, posebno mi je grozna ova ružičasta kombinacija. Danas bih tu all pink kombinaciju iznijela u obliku hlača i sakoa u nježno rozoj boji sparene s tenisicama i nekim casual topom," prisjeća se Ana.
 
Ana Karadžole2012. godina
 
"Tu je isto bilo gadnih failova, nezgodnog slojevitog oblačenja i dosta komada koje danas ne bih nikad obukla. Masovno sam kupovala hrpe i hrpe jeftine odjeće po hreliću i second hand dućanima. 90% te odjeće danas ne bih ni pogledala, no našlo se par kvalitetnih komada koje i dan danas nosim. U nekima kombinacijama iz 2012. se ipak vidi proboj tog minimalizma koji jako volim, i to u dosta crno-bijelo-sivih kombinacija koje su mi dan danas "go to" kombinacije," govori popularna blogerica o svom stilu iz 2012. godine.
 
Ana Karadžole2013. godina
 
O godini eksperimentiranja s bojama i frizurom Ana se sjeća sa smješkom: "2013. sam počela malo više eksperimentirati pa je tako bilo izleta u boje, čak i crvenu i žutu koje ne mogu inače smisliti na sebi. Na ljeto 2014. sam se i pofarbala u ružičasto (po drugi put) i tu je nekako krenulo sve više minimalizma jer je ta kosa sama po sebi bila veliki statement."
 
Ana Karadžole2014. godina
 
"2014. je možebitno bila stilska prekretnica. Počela sam kupovati manje odjeće, ali kvalitetnije odjeće, i prestala gomilati nekvalitetnu ili odjeću za koju znam da neću nositi više od 1-2 puta. Većina outfita je u "mojim" nude, bež i sivim tonovima uz neizostavnu crnu i bijelu - to je jednostavno ono u čemu se osjećam najbolje. Tu su i obavezne pastelne boje u toplije doba godine."
 
Ana Karadžole2015. godina
  
"I dalje se razvijam u stilskom smislu. Definitivno sam sve bliže tom nekom mojem idealnom stilu, no mislim da treba proći još vremena. Zadnje 2 godine sam najzadovoljnija razvojem i nadam se da će se tako i nastaviti, veselim se svakom novom outfitu i naučila sam da je najbolje opustiti se i nositi ono što vama izgleda najbolje i u čemu se najbolje osjećate," zaključuje Ana za kraj.
 
Tina Lončar
Foto: Psycho Couture
Objavljeno: 18.06.2015. u 17:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p