HRVATSKA MODA

Kako se mijenjao stil Barbare Repe?

Stilska evolucija: AR-AR blog
Barbara Repe 
Otkako je modni blog Barbare Repe AR-AR zabljesnuo u blogosferi, mnogima se brzo uvukao pod kožu. Vremenom su Barbarine fotografije postajale sve bolje, a njezin stil istančaniji i profinjeniji. Dugokosa simpatična vlasnica jednog od prvih blogova na našem modnom nebu, oduvijek je naginjala ženstvenom, romantičnom i pomalo eklektičnom stilu odijevanja, a ozbiljnije nam je zapela za oko kada je njezina garderoba prigrlila rijetke vintage komade i zanimljive uzorke koje je hrabro kombinirala stvarajući kombinacije koje su u njezinoj izvedbi uvijek izgledale fantastično. Priznajemo, na mnoge nas je stilske eksperimente "nagovorila" upravo Barbara i baš smo iz tog razloga uvijek škicnuli stylinge koje bi ona slagala svojim istančanim smislom za estetiku. I bilo je poprilično zabavno s Barbarom prošetati putevima njezine stilske evolucije. 
  
"Nakon prekopavanja čitave arhive bloga mogu zaključiti da doista obožavam prugice. Moj stil se najviše promijenio bojanjem kose u bakreno. Kroz godine sam smanjivala količinu accessoriesa, no sve više pažnje posvećivala sam uzorcima i teksturama odjeće," zaključila je Barbara o svojoj stilskoj evoluciji te dodala: "Kako su godine prolazile, moje fotografije na blogu su bivale sve bolje, odmaknula sam se od selfija u ogledalu spavaće sobe. Suradnje i editorijali sa dizajnerima su također dosta utjecali na moj stil. Priznajem, škrta sam i trošim jako malo novaca na garderobu i dodatke i velik sam fan rabljene odjeće i buvljaka, koji me uvijek inspiriraju."
  Barbara RepeBarbara Repe2009. godina
 
"Ženstveno, mladenački, pomalo retro i zaigrano. Nosila sam dosta nakita bez kojeg ne bih izlazila iz kuće. Tada sam išla u veliki shopping 2-3 puta godišnje u Graz te je većina odjeće bila iz H&M-a. Obožavala sam slojevito kombiniranje te su štikle vrtoglavih potpetica bile moj must have," rekla nam je Barbara o svom stilu u godini kada je pokrenula svoj modni blog.
 
Barbara RepeBarbara Repe2010. godina
 
"Počela sam malo više istraživati vintage kulturu te uzorke. Zanimljivo mi je bilo kombiniranje 2 ili više različitih uzoraka. Bilo je tu svega i svačega, no zadržala sam i dalje ženstven i zaigran potpis. Počela sam kupovati malo češće, većinom na sniženjima te naveliko istraživati po Hreliću i second hand shopovima."
 
Barbara Repe2011. godina
 
"Sve manje i manje nakita, više second hand odjeće i dodataka. Obožavala sam crvene špic papak cipele iz Bershke, iz kojih se nisam izuvala te sam ih kombinirala na sve i svašta. Čarapice uz cipele su također bile stalno u stylinzima. Kupovala sam također na Hreliću i po second hand shopovima te u high street trgovinama na sniženjima."
 
Barbara Repe2012. godina
 
"Te godine sam počela dosta eksperimentirati s rokerskim komadima. Voljela sam „spajati nespojivo“, tako da su ženstvene kombinacije dobile mali edge sa grubljim detaljima. Nakita sam nosila vrlo malo te je naglasak bio na različitim teksturama. Jako malo novaca sam trošila na odjeću."
 
Barbara Repe2013. godina
 
"Te godine odlučila sam obojiti svoju kosu u bakreno, što je na neki način promijenilo moj pristup kombiniranju odjeće. Počela sam eksperimentirati s neuobičajenim kombinacijama boja i uzoraka te uživala u tome."
 
Barbara Repe2014. godina
 
"Gotovo u potpunosti sam izbacila nakit, jednostavno sam se zasitila. „Navukla“ sam se na oversize komade i gotovo izbacila vrtoglave potpetice u svakodnevnim kombinacijama."
 
Barbara Repe2015. godina
 
"Ove godine se igram uzorcima više no ikad! Mjesečni budžet mi je manji od 200 kuna, a gotovo sve kupujem na Hreliću,." zaključila je na kraju Barbara o svojoj stilskoj evoluciji od početaka pokretanja bloga do danas.
 
Tina Lončar
Foto: AR-AR
Objavljeno: 23.09.2015. u 12:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p