HRVATSKA MODA

Kalifornijski san na zagrebačkom asfaltu

Fantastična bon ton modna kompanja
bon ton 
Dvije prijateljice, kolegice s modnih pista, Petra Bianco i Nadja Božić, ostvarile su izvrsnu modnu suradnju. Dok je Petra Bianco modnu karijeru zamijenila yogom i vođenjem Pink Elephant Yoga Housea zajedno sa suprugom Marcom, Nadja je posvećena DJ karijeri i store manager je u bon tonu, suvremenom butiku, posvećenom modi i glazbi.

U atmosferičnoj kampanji radnog naziva Californian dreaming Petra je ulozi modela dok je Nadja ovoga puta stala iza kamere u ulozi fotografa. Vruće ljetno popodne na Šalati bilo je izvrsna vizulana kulisa i inspiracija za modnu igru gdje su se kombinacije i stylinzi slagali sami po sebi, bez puno razmišljanja, bez stilista, bez make-upa, bez dodatnog svijetla. Na fotografijama su najnoviji komadi ovosezonskih kolekcija iz bon ton ponude, uključujući odlične Zoe Karssen majice i sweatshirte s natpisima, BLK DNM bijele traperice i savršena rock'n'roll kožna jakna, te kratke aprikot i žute kratke hlače Marine Hoermanseder.
 
bon ton
Modna kampanja donosi atmosferu istovremeno dosadnog i divljeg ljeta u gradu, vrućinu gradskog asflata, kontraste boja te naposljetku budi žudnju za morem i odmorom. Ljetnje sanjarenje u gradu nikada nije izgledalo tako dobro, kao toga popodneva na ŠRC Šalata, čijoj se dobrodošlici bon ton zahvaljuje.
 
Petra Bianco 
bon tonbon ton 
Petra Bianco 
bon ton  
bon ton 
 
bon ton 

Foto: Nadja Božić
Model: Petra Bianco
Objavljeno: 25.06.2015. u 13:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p