HRVATSKA MODA

Kampanja inspirirana bendom Pearl Jam

Predstavljamo: Aleksandar Žarevac jesen/zima 2013.

Mladi dizajner Aleksandar Žarevac uskoro će predstaviti svoju novu proljetnu kolekciju na pisti Perwoll FASHION.HR-a. U međuvremenu, Žarevac je snimio kampanju za aktualnu jesensku kolekciju koja se trenutno nalazi u prodaji. Ove jeseni dizajner je odlučio napraviti zaokret u estetici te je predstavio mračniju viziju koja koketira s rock i grunge izričajem. Naglasak je stavljen na kombinaciji ručno pletenih komada s drugim materijalima kao što su koža, baršun i vuna.

Žarevac je za ovu kampanju okupio čitav niz mladih ljudi koji su svojim talentom pomogli u stvaranju ove darkerske modne priče. U duhu profinjenog grunge rock stila ove kampanje krije se inspiracija u bendu Pearl Jam za što je zaslužan mladi i kreativni fotograf Jakov Baričić.

Tri mlada lica izvrsno su utjelovila ovu rokersku kampanju, a to su Ema Kovač iz Talia models, te Stipe Batur i Martino Grgić iz Ak model managmenta. Dok je Ema već neko vrijeme prisutna na modnoj sceni i do sada je već par puta nosila Aleksandrove revije, Stipi i Martinu ovo je prva kampanja koju su snimali.

Za vrhunski izgled modela u kampanji pobrinuli su se Andrea Leko, koja je bila zadužena za make up, i Nikola Blažinčić koji se pobrinuo za frizure.

Novu kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2014. Aleksandar će predstaviti na Perwoll FASHION.HR-u ovoga petka, 18. Listopada u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

 

Photo: Jakov Baričić

 

Objavljeno: 15.10.2013. u 14:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p