HRVATSKA MODA

Kampanja u koju ćete se zaljubiti

Little Wonder predstavlja novu kampanju naziva Summer nights

Little Wonder 
Iz radionice kreativne splitske dizajnerice Selme Štrkljević Mravak danas nam stiže nova kampanja koja će vas jednostavno oduševiti! Poznata po divnom nakitu koji je osvojio sve hrvatske fashionistice, Selma nam danas predstavlja svoju novu kolekciju za koju je snimila i fantastičnu modnu kampanju.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2015. Summer nights brenda Little Wonder posvećena je Mediteranu i ljetnim večerima. Kolekcija se sastoji od ogrlica, narukvica i naušnica u kombinaciji kože, pozlaćenog srebra, ručno rezanog, poliranog i galvaniziranog mesinga i poludragog kamenja poput gorskog kristala, tirkiza i crvenog i bijelog koralja. Boje koje prevladavaju u kolekciji su cyan plava, boja lavande, ljubičasta i neizostavna zlatna.
 
Ovoga puta za inspiraciju je poslužio Mediteran sa svim svojim specifičnim bojama i oblicima tako da je kolekcija, kako joj i samo ime kaže, idealna za opuštene ljetne kombinacije. Uz već prepoznatljive Little Wonder oblike, dizajnerica nam je ponudila i novitete poput choker ogrlica u kombinaciji mesinga i poludragog kamenja, duge Talisman kićanke od poludragog kamenja i kože i narukvice od konca koje su posveta brojnim rapsevima odnosno ukrasima za kosu koje je Selma plela u svojim izviđačkim danima.
 
Za kampanju je zaslužna mlada i talentirana Alma Štrkljević, iza objektiva se ovog puta našla Esther Berišić iz agencije Talia, a make-up je vrhunski odradila Anđela Franić.
 
Little Wonder nakit možete kupiti u concept storeovima Krug u Splitu, Take me Home i Grič Witch u Zagrebu, Tiramol u Zadru i uskoro u Prostoru u Hotelu Lone u Rovinju i concept storeu D'AR u Korčuli.

Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder 
Little Wonder
Objavljeno: 28.04.2015. u 12:05
Tagovi: little wonder

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p