HRVATSKA MODA

KLISAB je predstavio kampanju za novu kolekciju

Odlični komadi koji osvajaju na prvi pogled!

Be kind to yourself, tako su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić iz studija KLISAB saželi poruku kojom prate kolekciju za proljeće/ljeto 2019. prikazanu na proteklom Bipa FASHION.HR-u. Spektar gesta od zaštite do zabave na ovim vizualima ujedinjen je sugestijom ideje ljubavi prema samoj sebi.

“Žene redovito svoju ljubav poklanjaju drugima. Za ovu kolekciju napravili smo vizuale s kojima ćemo ih podsjetiti da imaju pravo i sebe razveseliti. Voljeti sebe nije sebično. Naprotiv!” pojasnili su dizajneri ključnu ideju njihove nove kampanje.

Kolekcija je dizajnirana u paleti mirnih, neutralnih nijansi i s prepoznatljivom KLISAB opuštenošću. Baloneri, hlače, košulje, suknje i haljine pročišćenih su linija i namijenjeni za nošenje day to night. Silueta kolekcije naglasila je ženski struk, a ovdje je postignuta primjenom različitih tehnika, krojnim ušicima i zatezanjem gumenim trakama. Konstrukcijsko istraživanje razvedeno je i do igre nabiranja tkanine na odabranim modelima, kreirajući volumen prepoznatljiv za KLISAB estetiku.

Foto: Marija Milin
Styling: Ana Nikačević (obuća Högl)
Make up: Petra Sever za Estée Lauder
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Model: Tea Kramer
Kreativno vodstvo i produkcija: Nikola Beban

Objavljeno: 17.04.2019. u 11:05
Tagovi: KLISAB

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p