HRVATSKA MODA

Ključni proljetni modni komadi koji će se dugo godina zadržati u vašem ormaru!

Nova sjajna capsule kolekcija omiljene domaće dizajnerice!

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga!'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart. Sljedeći svoje srce, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik je posegnula u najsnažniju inspiraciju – slobodu i kreirala za svoj brend Etna Maar proljetnu capsule kolekciju koju je nazvala Braveheart.

Borba za različite dimenzije slobode odvija se u nama tijekom cijelog života, a zadnja godina obilježena je borbama na mnogo razina. Borimo se da ostanemo zdravi u tijelu i duhu, borimo se za egzistenciju, ljudska prava… za sve one slobode bez kojih je život manje lijep i ugodan. Ta nasušna težnja ka slobodi inspiracija je za moju Braveheart kolekciju, a u nju je utkana i borba za oslobađanje prirode od ljudske agresije. “ – kaže Andrijana Subotić Pjajčik. Nesputanost i sloboda pokreta naglašene su u cjelokupnom stvaralaštvu Andrijane Subotić Pjajčik, pa tako i ovoj proljetnoj capsule kolekciji koja donosi ključne komade, iznimno funkcionalne i stilski bezvremenske.

Slow fashion je Andrijanin izbor od samih početaka dizajniranja odjeće i njene su kreacije uvijek osmišljavane s namjerom da nadilaze modne trendove i izrađivane u visokoj kvaliteti kako bi bile dugovječne. Ovoga puta dizajnerica je otišla korak dalje, pa je cijelu kolekciju izradila od postojećih resursa koji su i danas aktualni; kvalitetnog lana i pamuka u trendovskim bojama, stoga je kolekcija ujedno i limited edition, dok su torbe u obliku srca napravljene od eko kože.

Foto: Matej Dokić
Model: Ivana Vukušić
Make up: Profokus
Cipele : Hogl
Objavljeno: 08.04.2021. u 14:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p