HRVATSKA MODA

Klupska moda u viziji Borisa Banovića

Nova kolekcija na BIPA FASHION.HR-u

Boris Banović 
Nakon stanke na modnim pistama, završne večeri BIPA FASHION.HR-a vratio se Boris Banović i zagrebačkoj publici prezentirao svoju viziju klupske mode za žene i muškarce
 
Banovićeva party djevojka ove se sezone zaogrnula u baršun, šljokice, krzno i drske krojeve dok je vizija outfita za muškarce ostala staloženija u vidu odijela s pokojim detaljem koji bi privlačio pažnju. Poigravanje seksepilom provlačilo se kroz čitavu kolekciju s odjevnim komadima koji prate siluetu ženskog tijela, dubokim prorezima, ponešto transparentnih materijala i vječito glamuroznim krznom koji čini neizostavni dio ženskih klupskih outfita. 
 
Boris Banović  Boris Banović 
Boris Banović 
Banovićev 2B u novoj je kolekciji fokus stavio na haljine svih dužina, a kao lajt motiv je svakako bio super popularni baršun. Točka na i su bile raskošne šubare koje su izazvale oduševljenje ženskog dijela publike. Iznenađenje na pisti svakako je bila i naša proslavljena manekenka svjetske karijere, Zvončica Vucković, koja je u crnoj maksi haljini s Banovićevim potpisom izgledala senzacionalno! 
 
Boris Banović 
Boris Banović  


T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
 
Cijelu kolekciju Borisa Banovića pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 01.11.2015. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p