HRVATSKA MODA

Koji modni komadi će biti apsolutni hit ovog proljeća?

Nova kolekcija poznatog hrvatskog brenda 'Venus' kao nastavak proljetne priče!

U novoj kolekciji pod imenom 'VENUS' poznati hrvatski brand donosi nastavak proljetne priče koji se ove sezone proteže na čak tri etape. I ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look. Kroz vizuale nove kolekcije brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena u najboljoj maniri tradicionalne izrade te je prijedlog za toplije proljetne dane koje su pred nama; od odjeće za posao, pa sve do ispunjavanja svakodnevnih obaveza. Novitet kolekcije je selekcija odjeće za muškarce, koji su vrlo lako primjenjivi i u ženskoj garderobi. “Kod stvaranja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe žena, naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije. Fokus je kao i uvijek na vrlo nosivim komadima garderobe, koji su lako primjenjivi za dnevne situacije, pritom razmišljajući o tome kako svaka žena želi biti praktična i funkcionalna u dnevnim situacijama. Ovog puta u fokusu su bili nježniji pastelni tonovi koji su prevladali gornjim odjevnim predmetnima, iznimno nadglasavajući ženstvenost i eleganciju kao našu vječnu inspiraciju. Košulje smo vrlo detaljno elaborirali s detaljima poput volana, čipkanih vrpci, presvučenih gumbi- pridajući pažnju svakom detalju. Za nas je svaki detalj jednako bitan kao i cjelina.”- kaže Robert Sever.U kolekciji je uvijek prisutna i primjena trapera na velik broj odjevnih komada, pa tako možete pronaći opcije dnevnih ogrtača, hlača, suknji kao i dnevnih haljina upravo u tom materijalu.
Kako bi se postigao industrijski izgled konačnog proizvoda, traper je finiširan posebnom stonewash tehnikom. Uz traper ove sezone styling upotpunjavaju casual elementi iz StreetStyle linije “SEVER” pa tako u ponudi možete pronaći i ugodne majice s kapuljačama, trenirke kao i oversized dukseve kako bi još više naglasili opuštenost ove kolekcije.


Selekciju nakita uvijek kreiraju unutar branda jer, kao što često ističu, vole imati total look iz vlastite proizvodnje. Ovoga puta iza nakita stoji dizajner Slobodan Velicki, koji je napravio naušnice i poznate krune od staklenih kristala, a sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78!

Fotografija: Robert Sever
Produkcija: Slobodan Velicki
Make up: Saša Joković i Marko Tolić
Kosa: Kuća Četki
Modeli: Ana Stanković– Talia Models i Patrik Vidović
Cipele: Birkenstock i Hogl
Objavljeno: 18.03.2021. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p