HRVATSKA MODA

KOLEKCIJA ANA MARIE RICOV ZA BAMBI U DUSSELDORFU

Svjetska premijera uspješne suradnje

Suradnja dizajnerice Ana Marie Ricov i vodećeg hrvatskog proizvođača dječje obuće Bambi rezultirala je prekrasnom kolekcijom za najmlađe koja je predstavljena na vodećem internacionalnom sajmu obuće International Event for Shoes & Accessories GDS u Dusseldorfu među 149 drugih izlagača obuće. Uz osnovnu kolekciju od 200-tinjak modela cipelica i čizmica na sajmu u Dusseldorfu prikazana je i kolekcija AMR for Bambi i Bambi by Sabina Sokač. Tako je Bambi prvi na inozemnom tržištu predstavio projekt FASHION.HR INDUSTRIJA. 

Zahvaljujući projektu FASHION.HR INDUSTRIJA Bambi je sklopio suradnju s Ana Mariom Ricov za dizajniranje linije obuće i Jurajom Zigmanom za dizajniranje linije odjeće koje će se u prodavaonicama naći na jesen. Obe kolekcije predstavljene su na nedavno održanom sajmu mode FASHION.HR INDUSTRIJA, te na DOVE FASHION.HR-u.

S obzirom na suradnju sa dizajnericom Sabinom Sokač, te sa dizajnerskim dvojcem Shirty bag, Bambi je prvi dizajnerski dječji brand koji nudi čak četiri različita stila kvalitetnog dizajnerskog proizvoda koji je cjenovno dostupan svima.

' Na internacionalnom sajmu GDS u Dusseldorfu smo izlagali prvi puta nakon veće pauze zbog daljnjih širenja na inozemna tržišta. Čast nam je što su i inozemni partneri potvrdili i prepoznali našu kvalitetu i rangirali nas među pedesetak dječjih svjetskih brandova koji su također predstavljali svoju kolekciju.' izjavila je Ariana Pomper, direktorica tvrtke Bambi.

 

Objavljeno: 27.03.2011. u 17:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p