HRVATSKA MODA

Kolekcija FASHION.HR by eNVy room stigla u Bipa trgovine

Predstavljena hit kolekcija ljetne sezone
Fashion.hr by eNVy room  
U sklopu Bipa FASHION.HR Cruise Collectiona na zagrebačkom Tomislavcu ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija modne linije FASHION.HR by eNVy room. Ovo je već treća suradnja s najjačim imenima naše modne scene koju je FASHION.HR pokrenuo prije više od godinu dana kako bi tržištu ponudili dizajnerske kolekcije po pristupačnim cijenama dostupnim u svim Bipa prodavaonicama. Nove ljetne dizajnerske komade prve su isprobale poznate obožavateljice mode: Tatjana Jurić, Andrea Andrassy, Sementa Rajhard, Korana Gvozdić i Bojana Gregorić.
 
Nakon što je prošle godine ljetna kolekcija ostvarila ogroman uspjeh i po prvi put ponudila vrhunski dizajn dostupan svima, ove će sezone prepoznatljivi dizajnerski motiv leptira biti must have. Za vruće ljetne dane i noći dizajneri eNVy rooma kreirali su suknju koja se može nositi i kao suknja ali i kao haljina, a kolekciju još čine majica, japanke, torbica i ručnik. Autorski dizajn po popularnim cijenama koji je FASHION.HR ponudio u suradnji s našim poznatim dizajnerima već je stvorio veliki krug obožavateljica. Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama.
 
Nikica Ivančević i Vjeko FranetovićNikica Ivančević i Vjeko Franetović
 
„Jako smo ponosni na ovu suradnju i za ovo ljeto smo osmislili pravu mini ljetnu kolekciju u kojoj se mogu pronaći žene svih dobnih skupina. Svi se komadi mogu jako dobro uklopiti u ljetni svakodnevni stajling i vjerujemo da će svaka žena bez problema pronaći nešto za sebe i taj komad lako uklopiti u svoj ormar”, izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy rooma. Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za FASHION.HR modnu liniju.
 
“Kad smo prošlog ljeta lansirali modnu liniju FASHION.HR koja se temelji na suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima, znali smo da postoji interes publike, a rezultati su nam to samo potvrdili. Uspjeh proteklih kolekcija nas motivira da nastavimo s ovim suradnjama”, izjavio je Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a. Kolekcija je od početka srpnja dostupna u svim BIPA trgovinama.
 
Tatjana Jurić, Sementa Rajhard i Bojana GregorićTatjana Jurić, Sementa Rajhard i Bojana Gregorić
 
Markus Geyer, Vjeko Franetović, Vinko Filipić i Nikica IvančevićMarkus Geyer, Vjeko Franetović, Vinko Filipić i Nikica Ivančević
 
Hit komade iz kolekcije FASHION.HR by eNVy room možete nabaviti u Bipa trgovinama diljem Hrvatske i to po cijenama: suknja/haljina (99,90 kn), majica (59,90 kn), torba (59,90 kn), japanke (49,90 kn) i ručnik (99,90 kn).

Više o samoj kolekciji FASHION.HR by eNVy room pročitajte ovdje, a kako su poznate Hrvatice kombinirale hit komade ljeta, provjerite ovdje.

Foto: Jure Perišić
 
Fotografije ostalih posjetitelja pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 03.07.2015. u 10:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p