HRVATSKA MODA

Kolekcija kao stvorena za festivale

Brend Neha Neha predstavlja novu kampanju

Brend Neha Neha se bavi redizajnom i oslikavanjem odjeće već nekoliko godina, a sada predstavlja najnoviju kolekciju oslikanih unikatnih jakni i košulja kao stvorenih za plesanje na ljetnim festivalima.

Originalni i samo najbolji vintage primjerci bezvremenskog Levis trapera i originalnih military košulja su rukom oslikani i uređeni unikatni primjerci zamišljeni za djevojke i žene koje njeguju boho modni stil. Resice, pomponi, ukrasni elementi od zlata i srebra nadopunjuju rukom oslikane mandale i simbole, a posebni touch su i originalne indijske trakice koje se inače stavljaju na tradicionalne sarije.

Kolekciju čine čak tri modne priče koje su zamišljene kao mini putovanje oko cijelog svijeta. Prva priča je u bijelom i bež tonalitetu i svojevrsni je hommage američkom folku i americana žanru. Druga tema nas vodi u Meksiko i crpi inspiraciju iz života Fride Kahlo te se tako na jednoj košulji nalazi i njezin portret, a na ostalim citati koje slave Fridin zivot i meksičku kulturu. Zadnja priča je inspirirana Indijom i prsti bojama, uzorcima i dekorativnim elementima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Foto: Zvonimir Ferina, Make-up: Kasandra Draganić, Model: Lucija Beden
Objavljeno: 07.04.2016. u 15:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p